Holnap megyünk vásárolni. Amiket kapunk: babakocsi, autósülés, kiságy, játékok, ruhák. Mi az amit ezeken felül vegyünk? Májusban szülök, egy 20e forintot szánunk rá minden hónapban. Nézelődök jófogáson is meg először az auchanba megyünk mert a tégel nagyon drága, a tesco pedig drágább az auchannál. Csak egy példa: auchanba babakád 2500-, tégelbe 9000. Etetőszék ugyan csak tégelbe egy tízes, de jofogáson láttam 5500ért is.
2017. jan. 10. 10:52
1/9 anonim válasza:
Etetoszek egy ev mulva kell.
Kadbol az olcsobb is tokeletes.
En elso korben megvennem az aprosagokat, lazmero, furdolepedo, textilpelenka, stb.
Nezz at neten listakat. Nagyon valtozo, kinek mi a fontos.
2017. jan. 10. 11:06
2/9 anonim válasza:
Etetőszéket még ráértek venni. Babakád,kifogó,vízhőmérő,pelenka,textilpelus,ágynemü garnitúra ha azt nem kaptok,légzésfigyelő (ha akartok) pléd,popsitorlő. Ennyi jutott hirtelen eszembe,bár nyilván határ a csillagos ég.27hkm
2017. jan. 10. 11:08
3/9 A kérdező kommentje:
Igen én is ezekre gondoltam. Párnát szabad venni neki a fejecskéje alá mert azt olvastam valahol h a párna tilos.
2017. jan. 10. 11:10
4/9 anonim válasza:
Én rugikat, body-kat, pokrócot, vastag kinti kezeslábast vettem. Most jönnek a pelenkák, babakocsi, apróságok, ami még elmaradt. Hordozókendőt kaptam karácsonyra :)
Etetőszék majd jövőre :D Én márc. végén áprilisban szülök.
2017. jan. 10. 11:14
5/9 anonim válasza:
Mi csak kb. egy eves koruktol hasznaltunk parnat.
2017. jan. 10. 11:14
6/9 anonim válasza:
Vannaknilyen teljesen lapos babapárnák. Bár szerintem fölösleges. Eleinte bőven elég egy textilpelus a fejecskéje alá. Legalábbis én így tervezek,de erről majd még a védőnő véleményét szeretném kikérni. Mindenesetre veszünk majd neki egy teljes ágyneműgarnitúrát max picit még pihen a szekrényben. Illetve én még pólyátvis szeretnék majd. #2 voltam.
2017. jan. 10. 11:18
7/9 anonim válasza:
Nem olvastam vegig minden valaszt, de amiket olvastam, azok nagyjabol leirtak, h mit erdemes venni :) Az etetoszek meg varhat tenyleg. A fentieken kivul meg esetleg torlokendo, popsikrem johet jol, meg babahalozsak (nekunk ez nagyon bevalt es igy takaro sem kellett), esetleg sterilizalo es cumisuvegmelegito - bar ez elegge relativ.
2017. jan. 10. 11:30
8/9 anonim válasza:
Az előttem szólók után csak két dolgot emlitenek meg:
Az egyik a csecsemőmerleg. Nem muszáj venni, érdeklődhetsz bababoltokban, mert sok helyen lehet bérelni. Nálunk így derült ki, hogy nincs elég tejem. Szerintem az első hetekben fontos lehet. Engem legalábbis megnyugtatott.
A másik, amit még javasolnek, az legalább egy cumisuveg. Bizonyára szoptatni akarsz, ahogy én is azt szerettem volna, de nem ment. És a férjem örült volna, ha nem neki kell kivalasztani az ezer féle közül azt, ami jó lehet. Ha meg nem kell, legfeljebb eladod. De segítség lesz, ha már megvan és szükséges.
2017. jan. 10. 12:01
9/9 anonim válasza:
-Elektromos mellszívó, lehet bérelni is.
-Pihenőszék vagy babahinta. A második gyerkőcnél volt elektromos babahintánk, nagyon jó volt.
-Légzésfigyelő.
Én mindent használtan vennék a helyedben, sokkal olcsóbb és nagyon jó minőségű dolgokat lehet kifogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!