Június végén születendő babával mit, hogyan lehet nyárra tervezni?
"apa meg megy, ahova akar, mert melege van, társaságra vágyik stb?"
Nem, az apja is ülhet a gyerekkel otthon és anyuka is kimozdulhat, de a strand akkor se jó ötlet.
Nyáron este 6-kor is még dögmeleg van. Az augusztusi gyerekünket 8 után tologattuk kint, illetve reggel 6-7 között azon a nyáron, amikor született. 40 fok volt akkor.
Arról nem beszélve, hogy gyakran eszik, melegben szomjas lesz. Két percenként vonulhatsz el vele szoptatni. A tápszer nyáron pikkpakk megbuggyan.
Ilyen picivel egész nap úton lenni kész kínszenvedés.
Strandot lehet rosszul fogalmaztam. :) a fehér bőr miatt 4-5 ,előtt nem szoktunk régen kimenni, én, amúgy se nagyon szoktam fürdeni se, csak fekszem, feküdtem. Strand az nagyrészt Balaton nálunk, nem medencés strandok.
Izgulok, hogy-hogy lesz. :)
első vagyok.
igen az első 2-3 hétben 10-20-30perces séták, vagy a gangon ücsörgés....stb. utána, amikor a férjem vissza megy dolgozni 1.5-2 órát leszünk kint, ehhez azért fokozatosan fogom hozzászoktatni.
és igen, minden száj huzogatás nélkül az "áldásomat adom" ha a férjem el akarja vinni a fiúnkat strandolni. minek üljenek bent a házba ők is miattam.
a fiam augusztusban született, eszünkbe sem jutott egyikünknek sem ez, de így hogy van már egy nagyobbik is, így ez lesz ha igénylik.
nagy bevásárolni a fiúnkat olyan 3 hónaposan vittük, addig úgy oldottuk meg, hogy első hónapban talán a kisboltokba vásároltunk, utána mentünk mind a 3-an és a férjem kint sétálgatott a kicsivel amíg én összekapkodtam a dolgokat. és olyan 3 hónapos volt mikor bevittük a tömegbe. és most sem lesz ez másképp. sajnos nekem nincs jogsim, a férjem meg utál vásárolni tehát a ha meg lesz a kicsi akkor is hasonlóan oldjuk majd meg.
Piroska és a farkas, nagyon egyetértek!!
Én tavaly júniusban szültem, de eszembe sem jutott a strand, erőm nem lett volna kimenni. :D Örültem, ha egy kis sétára kimentünk, épp elég volt, az udvaron ücsörgés is. Mondjuk az más, hogy az én párom nem kirándulgatott nélkülünk hétvégente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!