Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szorulása van a babámnak,...

Szorulása van a babámnak, beszorult egy kakidarab a popójába. Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés

a napokban krumplit adtam neki, sütőtökkel, répával, almával. Szívesen fogyasztotta. Amúgy tápszeres, 4hós. Az előbb nagyon sírt amikor próbált kakilni, tisztába tettem és láttam hogy beszorult neki egy darab. Amennyit lehetett "kipiszkáltam". Adtam neki espumisan cseppet, és sok folyadékot.

Van valami tanácsotok? Eddig csak almát, barackot, krumplit, sütőtököt, répát kapott.

Bocsi a részletezésért, de teljesen tanácstalan vagyok, ő meg csak sír. Félek h aranyeret v valami csúnyaságot kap.

2010. máj. 16. 10:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

nem hajlandó semmilyen teát (baba) meginni, és a vizet se. :-(

Körtelevet holnap kipróbáom. te készíted neki, vagy üvegeset veszel?

2010. máj. 16. 12:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Vigyázz,a körte néhány babánál székletfogó!!!Szilva biztosabb,azzal próbálkozz egyenolőre,szilvalé,vagy pép formájában
2010. máj. 16. 12:59
 13/22 anonim ***** válasza:
A kúp van, h pár óra múlva hat. Tapasztalatom az, h amint elkezd enni v inni (ébredés után, gondolom, megeteted, vagy megkínálod innivalóval), az beindítja a reflexeket, és mivel a kúp előkészítette a terepet, könnyebben megy majd a kakilás.
2010. máj. 16. 13:00
 14/22 anonim ***** válasza:
szilvát még nem kaphat egy 4 hós baba. sőt igazából körtét sem... Őszibarackot viszont igen. Adj neki üvegeset,az a legbiztosabb. A körtelevet inkább csináld Te,de szűrd át mindenképpen,ne rostosan add. ;)
2010. máj. 16. 18:29
 15/22 anonim ***** válasza:
A hippes szilvalé csodákat művel,és 4 hónapos kortól adható!Inkább azt adom olykor minthogy utána meg már ne tudjon a Laevolak meg a kúp nélkül kakilni!
2010. máj. 17. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
EGY TISZTÁN ANYATEJES BABA NEM KAPHAT 4 HÓNAPOSAN SZILVÁT!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 17. 12:55
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem mesélted mi lett "végül"....
2010. máj. 18. 22:37
 18/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A glicerines kúptól sikerült kakilnia, de nagyon sírt, amikor nyomott. :-( azóta nem kapott szilárd kaját, csak tápszert, ma adok neki azóta egy kis szilárdat, amit már evett előtte is. + kapni fog ma szilvalevet is, amit én csinálok. Hátha nem lesz máskor ilyen.

2010. máj. 20. 10:29
 19/22 ZombieXXL válasza:
0%

Fúj ez úndorítóóóóó

Elmegy az étvágyam

2010. nov. 6. 18:09
 20/22 A kérdező kommentje:
akkor miért olvastad végig???
2010. nov. 8. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!