Szorulása van a babámnak, beszorult egy kakidarab a popójába. Mit csináljak? SOS
a napokban krumplit adtam neki, sütőtökkel, répával, almával. Szívesen fogyasztotta. Amúgy tápszeres, 4hós. Az előbb nagyon sírt amikor próbált kakilni, tisztába tettem és láttam hogy beszorult neki egy darab. Amennyit lehetett "kipiszkáltam". Adtam neki espumisan cseppet, és sok folyadékot.
Van valami tanácsotok? Eddig csak almát, barackot, krumplit, sütőtököt, répát kapott.
Bocsi a részletezésért, de teljesen tanácstalan vagyok, ő meg csak sír. Félek h aranyeret v valami csúnyaságot kap.
nem hajlandó semmilyen teát (baba) meginni, és a vizet se. :-(
Körtelevet holnap kipróbáom. te készíted neki, vagy üvegeset veszel?
Sziasztok!
A glicerines kúptól sikerült kakilnia, de nagyon sírt, amikor nyomott. :-( azóta nem kapott szilárd kaját, csak tápszert, ma adok neki azóta egy kis szilárdat, amit már evett előtte is. + kapni fog ma szilvalevet is, amit én csinálok. Hátha nem lesz máskor ilyen.
Fúj ez úndorítóóóóó
Elmegy az étvágyam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!