Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Stokke Xplory milyen babakocsi?

A Stokke Xplory milyen babakocsi?

Figyelt kérdés

Első babánk lesz, ez a kocsi nagyon megfogott.:)

Fiatalok vagyunk még (én 20, a barátom 22), szóval barátnőtől ezzel kapcsolatban nem tudok tanácsot kérni. A boltban kipróbáltuk, tologattam, kényelmesnek tűnt. És pluszpont, hogy van hozzá nyári/téli szett és rengeteg színben kapható. De ugye mindennel együtt majdnem hatszámjegyű lesz a végösszeg, ennyit nem dobálnék ki csak úgy az ablakon, érdekelne, hogy aki ilyet használ/használt, mi a tapasztalata róla, szerették-e, meddig tudták használni, érdemesebb-e mellé később beszerezni egy másik, könnyebb babakocsit, stb.

Mindenre kíváncsi vagyok, nem baj, ha nem a legújabb típus.

2017. máj. 2. 17:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%

Nekem az az érzésem, hogy neked soha nem volt Stokke Xplory babakocsi a kezedben...

Egy nagyon masszív babakocsi, föl-le lehet húzogatni 8-sokat leírni vele egy kézzel, egy ujjal. Aki azt állítja, hogy nehezen manőverezhető, könnyen kinövi a gyerek, és hogy 'nekünk ronda' az nem mond igazat.

Annyi igaz, hogy másfél éves kor után nem feltétlenül praktikus mert a kisgyerek megpróbál járni és hol ki hol be a babakocsiba vagy éppen már egy bababiciklin tolom, de hogy ne férne el még egy 4 éves is elfér benne...

Én úgy gondolom, hogy aki azt írja, az nem vett ilyen babakocsit, csak haragszik azokra akik igen.

2017. máj. 10. 20:18
 22/27 anonim ***** válasza:
67%
Ohh persze, mindenki hazudik csak te mondasz igazat? Akkor legyen így. Írtam hogy nekünk is volt, üvöltött benne a gyerek ráadásul NEKEM instíbil volt. Meg érdekes, itt kb öten mondják hogy instabil és te egyedül hogy nem. Lehet hazudsz:-D És miért lenne valaki irigy egy nem túl szép, divat kocsira? Engem rábeszéltek, de hamar megszabadultam tőle, nekünk rémálom volt. Az azutáni kocsink maga az álom, de stokket akkor se vennék még egyszer ha ingyen utánam dobnák. De legyél boldog, igen hazudik itt a többi 10 ember:-D Gondolom más örömöd úgysincs az életben csak vadidegenek lehazugozása. ne mond hogy nem, mert hazudsz:-D
2017. máj. 10. 20:23
 23/27 anonim ***** válasza:
14%

'mert nekünk egy nehezen manőverezhető, hamar kinőtt, kényelmetlen és nem is túl szép kocsi volt"

Kényelmetlen...indokold meg..

Nehezen manőverezhető...baromság.

Hamar kinőtt...üsd be a google-ba hogy hány éves gyereket is beleraknak aki már bőven jár.

Nem túl szép...miért vetted meg( ha egyáltalán valaha megvetted)...

2017. máj. 10. 20:23
 24/27 anonim ***** válasza:
38%

Igen reprezentatív kutatási eredmény a gyk-n kb 4 hozzászóló húzta le az egyértelműen vagyonosabb társadalmi réteg által kedvelt babakocsit...Ebből egynek sem volt ilyenje.

Te kb egy 8 elemi végzettségű Tesco-s ládatológató intelligenciájával bírsz...

Érdekes rábeszélni valakit, egy ilyen drága és haszontalan dologra...egyetlen gyereket sem láttam még benne üvölteni pedig kb 20 anyukával ismerjük egymást akinek ilyen babakocsija van, mivel magasan van az ülés a kisbabák iganis hogy nagyon szeretik, szembe ülnek az anyukával egy éves korig és menetiránynak ha már nagyobbak...

2017. máj. 10. 20:28
 25/27 anonim ***** válasza:
53%

Ha már drága kell, DE jó, akkor mamas&papas armadillo vagy egy jó kis cybex. Óriási kupolások, nem úgy mint a Stokke.

Széles és magas üléssel, támlával rendelkeznek, nem úgy mint a stokke.

Hiába ül magasan a gyerek, ha közben nem kényelmesen, tágas ülésben.

2017. máj. 11. 09:42
 26/27 anonim ***** válasza:
25%

A Mamas and Papas babakocsijai nem jók, rengeteg anyuka panaszkodik rá, hogy rossz a súlyelosztása, gyorsan kopik stb.

Látványos, és nagyon vacak minőségű szinte minden babakocsija és kétszeres áron árulják.

Az eredeti angol fórumokon, minőségvéleményező oldalakon a Mamas babakocsijai kapják a legrosszabb minősítést.

Nem tudom egyesek honnan veszik hogy a Stokke Xplory kényelmetlen babakocsi a gyereknek mert nem az.

Kagylóüléses, de nem kényelmetlenebb mint egy más típusú.

Mo-n a 'kidobott pénzt" a vagyonos réteget szimbolizálja, ezért van a támadások kereszttüzében, arra már nem figyelnek hogy vannak magánóvódák, magánbölcsödék, és hány de hány ezer gyerek já oda csak Budapestről és ezek havonta 100-200.000 forintba kerülnek....

Én plázában kevés Stokke Xploryval találkoztam annál több olcsó, mocskos huzatú, filléres és valóban kényelmetlen babakocsival!!!

2017. máj. 11. 11:08
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
A Stokkének is óriási a kupolája...
2017. máj. 11. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!