Kisebb boltban a babakocsi kosarába vásároltam, sose szóltak miatta. Ha kocsival mentünk mondjuk Tescoba, akkor pedig a hordozót rátettem a bevásárlókocsira, és úgy toltam.
2017. febr. 16. 09:45
2/10 anonim válasza:
Hordozóban magamra kötöm.
2017. febr. 16. 10:06
3/10 anonim válasza:
Pont ahogy irod. Nekem nincs kocsim, szoval a hordozo nem opcio, letoltam a boltba a kocsit, karomra akasztottam a kosarat.
De az teny, hogy borzaszto ritkan vasaroltam igy, ugyanis mi inkabb ferjemmel egyutt kocsival harman a babaval elmentunk heti egyszer bevasarolni es akko vettunk meg a hetre mindent. Ketten a babakocsis babaval csak kiveteles esetben mentem pl. ha vmi hirtelen kellett amit a nagybevasarlasnal elfelejtettunk venni.
2017. febr. 16. 10:07
4/10 anonim válasza:
húzós kosarat szoktam választani.
2017. febr. 16. 10:09
5/10 anonim válasza:
Én simán bepakoltam a babakocsi aljába. Ahogy láttam itt mindenki így vásárol, szerintem nagyon kényelmetlen lenne még kosarat is hurcolni. Sose szóltak miatta.
2017. febr. 16. 10:11
6/10 anonim válasza:
Kisboltba nem járok. Tescoba meg sosem mentem babakocsival.
Mindig magamra kötöttem, így ő egy jót aludt, nekem volt 2 szabad kezem, és nem kellett 2 kocsit tolni (babakocsi meg bevásárlókocsi).
De ha babakocsival kellett volna mennem, akkor is tudtam volna kosarat fogni, nem pakoltam volna a kocsi aljába (főleg, hogy sosem volt teljesen üres)
2017. febr. 16. 10:18
7/10 anonim válasza:
Egy kézzel toltam a kocsit, másikkal húztam/vittem a a kis kosarat, attól függően, hogy milyen kosár volt. Nagy bevasarlo kocsit ilyenkor nem használtam.
2017. febr. 16. 10:51
8/10 anonim válasza:
Kocsi aljaba nem tul jo otlet pakolni, olyan mintha valaki a taskajaba pakolna kosar helyett......sosem baziroztam arra hogy egy babas anyukanak ugyis mindent elneznek mert nem etikus. Ugy vasarolok mint barki mas, kosarba.
2017. febr. 16. 10:52
9/10 anonim válasza:
rárakom a kosarat a babakocsi tolókarjára(ha épp belefér )
2017. febr. 16. 13:24
10/10 anonim válasza:
Mivel mi nem járunk autóval, mindig babakocsival vásárolok, olyankor, ha egyedül vagyok a gyerekkel, húzós kosarat viszek, abba pakolok. Ha jön a tavasz, és nem kell már kabát, a hátamon lesz a fiam, és "banyatankkal" megyek majd vásárolni. Akkor tudok tolós kocsit vinni a boltban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!