Vennétek másik babakocsit?
első baba, megtetszett, megvettük. Quinny buzz 3 kerekű kocsi. Kicsi a kosara, a 3 kerék miatt nekem nehezen irányítható, illetve az első kerekénél a fixálás hol jó, hol nem, a hátsó kerekek féke is hol jó hol nem... a kicsi 3 hónapos. 3in1 kocsi, 25e-ért vettük, ismerőstől, így nem is gondoltam, hogy nem mondja meg, mi a baja :/ Férjem nem akarja lecserélni, mert nem sokat használjuk (ami igaz is), illetve később úgyis esernyőbabakocsi kell majd, kb. tavasztól, ha már tud ülni.
Szóval, ti lecserélnétek? Nem lehet annyira szórni a pénzt, de simán beleférne a keretbe. Nem újat vennék, 30e körül keresnék másikat. Most már tudom, mit érdemes figyelni rajta
ha már nem sok idő van hátra és ugye sürün használjátok bird ki az ülőbabakocsiig.ha most akarod akkor tbbet költs rá és nagyot,kényelmeset vegyél ami majd talakitható lesz ülősbe és sokáig jó lesz.sőt ha terveztek még gyereket akkor eleve ezt ajánlanám..
én sajnos vettem esernyőre csukhatós ülőbabakocsit,imádtam,mert kicsi volt,könnyű jobb volt vele közlekedni,de nemsokáig birta.pedig 15 kilóig jó.a naggyal nemfértem be ugy sehova,de gyereknek kényelmesebb volt,és az birja egy életre...
Nekem is Quinny Buzz van.
A fék az típushiba, nem az elado nem mondta, hanem ez altalanos hiba, sajnos mind ilyen. A haromkerekuek elol nehezebben iranyirhatoak, te valasztottad, ezt sem az eladonak kell tudnia.
Egyebkent en lecsereltem az elso kereket kettesre, lehet hozza kapni kulon.
De en is utalom egyebkent, de azert kibirhato.
attól, hogy típushiba, még mondhatta volna, hogy nem jó. Az egy dolog, hogy nehezebben irányítható, nyilván ezért nem az eladót hibáztatom, de a fékről szerintem szólni kellett volna.
Azt megmondod, hol lehet venni hozzá kettes kereket?
A fek nem hibas, de mindnek ilyen, rossz az egesz.
Kulfoldon lakom igy Ebayen, nemtudom otthon hol kapnal.
Keress ra, hatha kapsz. Igy mar tolni nagyon szuper, a babanak kenyelmes , csak a feket utalom meg a kosarnak nevezett halodarabot.
Mi mar a sportreszet hasznaljuk, nagyon szereti a lanyom, 1,5 eves, egy eves koratolezt hasznaljuk. Kenyelmes az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!