Tegnap vettem egy babakocsit, ma mentem vele fél órát, de nagyon nem vagyok vele megelégedve. Kicserélhetem egy másik fajtára? Bababoltba vettem!
Figyelt kérdés
Köszi2013. aug. 7. 09:38
1/22 anonim válasza:
Szerintem nem cserélheted ki. Amint kivitted a boltból csökkent az ára, és még használtad is... De próbáld meg. Teljes árért 100%, hogy nem veszik vissza, lehet jobban jársz ha eladod egy 10esért olcsóbban a neten.
2/22 anonim válasza:
Ha le tudod úgy takarítani, hogy nem látszik a kerekein a használat akkor igen.
Én is voltam így, és én 2 órát használtam a kocsit, aztán letakarítottam a kocsit, és a kerekén nem látszódott a használat, kicserélték.
Igaz én neten vettem vettem és éltem az elállás jogával.
Bababolt lehet nem cserél.
3/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor nagyon szomorú vagyok,mert nem jó ez a kocsi. :(
2013. aug. 7. 10:01
4/22 anonim válasza:
Milyen kocsi?
Nem próbáltad ki a boltban?
6/22 A kérdező kommentje:
bertoni foxy. kipróbáltam,de sajnos a baba nélkül. a huzata össze-vissza csúszkál,kényelmetlen a lányomnak.állandóan belerugok a fékbe,kicsi ülőrésze van..... Annyit tudtam csak próbálni rajta,hogy előre hátra toltam magam elött,úgy jó volt+azt sem láttam,hogy dupla huzata van,ami tépőzáras. :((
2013. aug. 7. 10:20
7/22 anonim válasza:
3 napig kötelesek visszavenni (vagy levásárolásod ott az árát)blokk kell,és kitisztítani,lemosni,hogy ne látszon a használat
8/22 A kérdező kommentje:
és mit mondjak,miért nem kell ha elvileg nem is használtam?
2013. aug. 7. 11:21
9/22 anonim válasza:
azt mond, amiért nem vagy megelégedve vele. Egyébként miért nem vagy megelégedve? Mi a hibája? Melyik babakocsi az?
10/22 A kérdező kommentje:
olvass vissza,már leírtam
2013. aug. 7. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!