Tegnap vettem egy babakocsit, ma mentem vele fél órát, de nagyon nem vagyok vele megelégedve. Kicserélhetem egy másik fajtára? Bababoltba vettem!
Figyelt kérdés
Köszi2013. aug. 7. 09:38
11/22 anonim válasza:
3 munkanapon belül csak akkor köteles cserélni, ha hibája van.
Azért mert a vevőnek nem tetszik, nem köteles cserélni.
Persze ha jó fej akkor megteszi, de ebben ne bízz.
Majd írd meg mi volt
12/22 A kérdező kommentje:
még a férjemet felhívom,átbeszélem vele. Igazából tetszene a kocsi,a legszuperebb az benne,hogy feldönthető rendesen a háttámla.(volt már egy sportunk és félig feküdt benne a gyerek). Meg az utcán is látom,hogy sok sportba párna van a kicsi mögött,gondolom azoknál is az a baj,hogy nem ültethető rendesen. Ilyenre : [link] vagy ilyenre: [link] cserélné. szerintetek?
2013. aug. 7. 12:29
13/22 anonim válasza:
Miért lenne köteles visszavenni, ha nem hibás?
Csak gondolj bele, ha megveszel egy cipőt, sétálsz benne az utcán fél órát vagy egy órát, és mégsem tetszik, azt sem veszik vissza. Eleve nem is tudná, hiszen használtan nem tudja újra értékesíteni!
14/22 anonim válasza:
Hát a cipős dolog azért nem igaz,mert simán vissza lehet vinni x időn belül. Megmondod,hogy ajándékba szántad,de nem lett jó és kész. Ugyanezt megjátszhatod a babakocsival is,bár azt még nem cseréltettem,de cipőt már igen.
15/22 anonim válasza:
Ó,hát gondoltam,hogy az unatkozó,rosszindulatú banyák le fognak pontozni :) attól még a tény az tény marad.
16/22 anonim válasza:
Mit? Egy cipőt ha már sétáltál vele az utcán, akkor szerinted simán visszavihetsz? Ugyan már?
Ha otthon topogtál benne 10 percet a padlón,akkor max. igen!
Le lehet pontozni nyugodtan, de nekem saját boltom van. És én sem venném vissza az árut, ha már valaki használta és látszana is rajta.
17/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Megpróbálhatod, de mivel már 2 napja nálad van, nem hiszem, hogy sikerrel jársz. Vagy már visszavitted? Mi történt?
18/22 anonim válasza:
Én mint bababoltos azt mondom , hogy 1000% hogy nem veszik vissza , mivel ők se hülyék ! Ha nem tetszik vidd el egy bizományiba ott beveszik a kapott pénzből vegyél egy újat
19/22 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,kicserélték a babakocsit egy másik fajtára!
2013. aug. 8. 12:05
20/22 anonim válasza:
Szuper :) és igen,a cipőt is csak le kell szépen mosni,ha már ment benne az ember 1 órát pl.,még simán visszaveszik. Épp a közelmúltban vittem így vissza egy cipőt. A boltban jó volt,de negyed óra menetelés után elkezdte nagyon nyomni a lábam. Letisztítottam és egy szó nélkül visszavették. Na mindegy,örülök,hogy végül kicserélték a kocsidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!