A Stokke Xplory milyen babakocsi?
Első babánk lesz, ez a kocsi nagyon megfogott.:)
Fiatalok vagyunk még (én 20, a barátom 22), szóval barátnőtől ezzel kapcsolatban nem tudok tanácsot kérni. A boltban kipróbáltuk, tologattam, kényelmesnek tűnt. És pluszpont, hogy van hozzá nyári/téli szett és rengeteg színben kapható. De ugye mindennel együtt majdnem hatszámjegyű lesz a végösszeg, ennyit nem dobálnék ki csak úgy az ablakon, érdekelne, hogy aki ilyet használ/használt, mi a tapasztalata róla, szerették-e, meddig tudták használni, érdemesebb-e mellé később beszerezni egy másik, könnyebb babakocsit, stb.
Mindenre kíváncsi vagyok, nem baj, ha nem a legújabb típus.
En sem vennek..., meg 50 ezerert sem ilyet!
Annyi jo kocsi van
Akkor vedd meg! Mi a kérdés?
Ha nem az a szempont, hogy a gyereknek kényelmes kocsit találj...
Szerintem csúnya,én semennyi pénzt nem adnék érte.
DE mivel TE fogod használni,olyat vegyél ami neked jó,és tetszik.
Mi használtuk sokáig!
Igaz német rokontól kaptuk ő félévig használta. Ingyen vot :)
Imádtam mert nem olyan nagy csúnya volt mint a többi, nagy otromba..
Szia! :)
Lassan 2 éves lesz a kislányom, én is akkor szerettem bele, mikor babakocsit nézegettünk. Számunkra az ára nem jelentett különösebb gondot, szerintem nagyon klassz babakocsi, és elég sokmindent lehet hozzá venni. A legkisebb babám 2 hónapos, neki is ezt a babakocsit használjuk, ami a tesójának volt. Pont ezért szürke színűt vettünk, mert az fiúnak és lánynak is jó. Én szeretettel ajánlom, nekünk nagyon bejött. :) Ha nektek tetszik, nincs probléma!
Nekünk Stokke Xplory V4 van.
Mi őt vettük tavaly:
Én személy szerint nagyon szeretem. Teljesen megvagyok elégedve vele. Fontos volt, hogy divatos legyen, és nem olyan nagy batár, mint a legtöbb babakocsi. Emellett pedig nagyon kényelmes tolni is, nem akad fent a kisebb buckákon. A végösszeg minden kiegészítővel együtt 400.000 Ft körül volt.
Fél éves lesz a kislányom, ő is nagyon szereti. Nem tudom, hogy idővel szükség lesz-e másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!