Ti újszülött babátokat mikor vinnétek ki ilyen időben először? Mit adnátok rá? Babakocsi mózesrésszel, ezenkívül milyen ruha kell rá?
mind a 3 gyerekem téli
már másnap sétáltunk fél egy órákat
melegen felöltözteted és alszik mint a bunda :)
azt hozzá kell tennem h a dokim szerint ezért sem betegesek a gyerekeim mert megedzette őket a zimankó :D
Ilyen időben (itt szakad, büdös, szmogos) még idősebb gyerekkel se indulunk el.
Ha tiszta, száraz idő lesz (a hideg nem gond), nem ilyen takony, akkor bátran kiviheted.
5-10 fokban már mehet egy (nem kályhameleg) overál, alá rövid body, pamut rugdalózó.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, akkor megnyugodtam, én is hasonlóképpen gondolkozom. Szerintem sem kell heteket várni avval hogy kivigyem.
Nem tudom minek pontozzátok le a másikat, amikor nem tudtok írni semmit.
A mi fiúnk őszi. Orvosi és védőnői javaslatra is 2 hetes korában kezdtük el kivinni. Fokozatosan tettük, tehát először csak ilyen 10 percekre, aztán egyre tovább.
Ilyen időben is ki lehet menni, csak célszerű ilyenkor nem nagy sétákat tervezni, mert ilyen időben teli van a levegő kórokozókkal, jobban tudnak szaporodni, így könnyebben ki van téve a gyerkőc a fertőzésnek és egy pici babának még nincs elég erős immunrendszere.
Viszont ha még nincs 2 hetes, akkor egyáltalán nem vinném ki.
Tavaly szeptember 28-àn született a kisfiam.
2 hetesen már rövid ideig voltunk levegőn. Akkor hasonló idő lehetett, mint most kb.
Figyi elso gyereknel meg okes a fokozatossag
De ha van nagyobb nem zarhatod be hetekre mert jaj a kicsi ...
Nekem decemberben születik a második, nincs kire hagynom a kicsit, így naponta fogunk fel-fel órát sétálni, h a nagyobbat vigyuk-hozzuk a sulibol.
Szóval azt gondolom, h nyugodtan viheted akár holnap is sétálni. 😊
Adnék rá bodyt, rugdalozót, overalt/bundazsakot, sapit, kesztyűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!