Mi kell az újszülött kezdőcsomagba?
Nálunk a kórházban mindent adtak (rá kell kérdezni előre, ott, ahol te szülsz, mi a helyzet). Szóval csak azt a ruhát vittük, amiben hazahoztuk, meg a babahordozót, amibe belerakva bekötöttük a kocsiba.
Itthon ami fontos:
- fekhely (nálunk ez bölcső volt)
- pelenka, popsitörlő, popsikrém, alkohol (ezeket receptek alapján vettük gyógyszertárban, nem vettünk pluszt)
- és volt egy külön kis takarója, ami a sajátja volt
- csak body-t és rugit hordott, mást nem
Ezen kívül vettünk egy hordozókendőt a sétákhoz.
Más nem kellett, bár volt, de teljesen feleslegesnek bizonyult. Csak dekoráció (játékok, ágynemű, baldachin, stb.), vagy felesleges (mint az éjszakai fény, pelenkakuka, és társai).
Szia!
Ezt a kérdést én irtam ki nem olyan rég, remélem segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
A korházban, pedig ahogy előttem is irták, minden attól függ, hogy mit adnak. Nálunk is mindent kap a pici, ezért csak azt visszük amiben hazahozzuk.
Én azért betettem egy cumit, kistakarót, lehet hideg lesz bent, meg szebben mutat majd a saját kistakarójában :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!