A Stokke Xplory milyen babakocsi?
Első babánk lesz, ez a kocsi nagyon megfogott.:)
Fiatalok vagyunk még (én 20, a barátom 22), szóval barátnőtől ezzel kapcsolatban nem tudok tanácsot kérni. A boltban kipróbáltuk, tologattam, kényelmesnek tűnt. És pluszpont, hogy van hozzá nyári/téli szett és rengeteg színben kapható. De ugye mindennel együtt majdnem hatszámjegyű lesz a végösszeg, ennyit nem dobálnék ki csak úgy az ablakon, érdekelne, hogy aki ilyet használ/használt, mi a tapasztalata róla, szerették-e, meddig tudták használni, érdemesebb-e mellé később beszerezni egy másik, könnyebb babakocsit, stb.
Mindenre kíváncsi vagyok, nem baj, ha nem a legújabb típus.

ronda :)
LEhet, hogy kényelmes, sose próbáltam, de eleve ki se próbáltam olyant, ami külsőre nem jött be.
Ettől még másnak lehet az álma :)
Köszönöm a normális válaszokat!:)
Megnyugodtam, hogy érthetően írtam le a kérdést akkor...
Utolsó, nem a külsejéről alkotott vélemény érdekel, hiszen a stílusa mindenkinek más. Mivel te ki sem próbáltad, ezért nem tudhatod, hogy használatra milyen.

A Stokke Xplory milyen babakocsi?
Ez volt a kérdés? Ez. Az, hogy ronda, erre válaszol, Erre.
Egyéb gondod, így 20 évesen, más pénzéből élve ? MErt nyilván nem te dolgoztál meg érte...
A kérdés alatt leírtam, hogy "érdekelne, hogy aki ilyet használ/használt, mi a tapasztalata róla, szerették-e, meddig tudták használni, érdemesebb-e mellé később beszerezni egy másik, könnyebb babakocsit, stb. ". Gondoltam ebből leesik mindenkinek, hogy nem az érdekel, hogy ki szerint szép/ronda, hanem az olyan anyukák véleményére vagyok kíváncsi, akiknek ilyen van.
De mindenbe bele lehet kötni, igazad van!:)

Szia, Nekünk ilyen babakocsink volt, 2,5 éves gyermek is elfér benne bőven.
A mózeskosarát mi 5 hónapos korig használtuk, mert utána felült a drágám, és átraktuk a sportrészbe. Időközben kijött a V5 és én lecseréltem arra.
Nekem személy szerint nagyon nagyon jó véleményem van erről a babakocsiról pedig én is kertvárosi, zöldövezeti, falusias részén lakok Bp-nek. Egyáltalán nem találtam nehéznek a padkára való feltolást már ha egyáltalán fel kellett tolnom.
Én annyira ügyesen egy mozdulattal összecsukom, hogy nekem sokkal könnyebb autóba ki berakni mint egy hagyományos dizájnú babakocsit.
A Bugaboo vagy a Cybex Priam-300 fölött csak a sportrész őszintén nem tetszettek. A Bugaboo teljesn kizárt volt, mert annyira alacsonyan van az ülése, ami engem zavart volna. Ráadásul a sportülés és a mózes egy anyagvászonnak az ide-oda alakítgatása nincs külön mózeskosara ennek a nagyon drága babakocsinak.
Én halvány szürke színben vettem meg.
Repülős úthoz egy esernyő kocsit vettem mert parktikusabb és olcsóbb mint ráfizetni 100 eurót egy babakocsira amit fel kell adni mint poggyászt és a baba meg a kezedben a reptéren, ezért vittem esernyőkocsit, de itthon csakis a Stokkét használtam.
Én csak jókat tudok írni róla, nemcsak gyönyörű, jópofa és elegáns, de nagyon könnyen tolható, masszív, ne hogy elhidd hogy instabil mert ez hazugság...:)))
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

Ami az árát illeti minden évben vannak nagy akciók, én pl a mózeskosarat ingyen!! kaptam a cégtől!
Csak a sportrészt fizettem ki, 300 ezer forintot.
Vettem még egy bundazsákot, egy napernyőt- később sokkal, leárazva 20 %-kal.
Ennyit a horrorisztikus áráról.
Ha veszek egy 250 ezres- minden benne van típusú de rva ronda nekem nem tetsző babkocsit, amivel minden nap szembesülnöm kell...nekem töbet ért kifizetni ennek az árát.
Én nyári szettet nem vettem hozzá, csak egy cumisüvegtartót-10ezer körüli áron.
Pelenkázó táska - teljesen felesleges a hozzáadott táska is feneketlen sokminden belefér.
Bevásárolni soha nem mentem nem egy egyéves gyerkőc programja, de nagyon sokat és hosszan sétáltunk és nekünk bevált.
Fájdalommal váltam meg tőle mert nagyon szerettem használni.
Azt hiszem mindent leírtam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!