6 hónapos kislányomat szeretném leválasztani a cicizésről, mert már elég kevés a tejem is és nagy kínlódás az egész szopizás! Hogyan csináljam? Hogy mondjam meg a védőnőnek? Tovább lent!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!!! Nem éri meg! És tényleg jó hogy fél évig tudtad szoptatni!!! Én csak 4-4.5 hónapig. Hogy serkentsem a tejet, óránként-2 óránként fejtem, 1 órán át minimum és a végén már 2 ciciből jött összesen 20-30ml!!!!!! Igaz én akkor összeszedtem egy hányós-hasmenéses vírust és nem tudtam semmit inni ami ugye kell a tejtermeléshez, de már amúgy is csökkent a tejem.
A doki, mikor jött, kértem hogy írjon fel tápszert. Szó nélkül felírta, nem hurrogott le. Aztán jött a védőnő, nagyon kedves volt, mondta hogy már 4 hónapig kapott anyatejet az nagyon jó!
Nekem is írtó lelkiismeret furdalásom volt, sokat sírtam, de úgy voltam vele, nem éri meg egész nap fejni (meg ugye a bogyók, teák...) inkább a babámmal foglalkozom. Az sem jó a babának ha az anyukája idegbeteg és szomorú. Ha nincs tej, nincs. És a tápszertől is szépen fejlődik, egyáltalán nem lett felfújt baba, sőőőt! 7,5 kiló 7,5 hónaposan és 75 cm kb (6 hónaposan volt 74cm).
Kezd el a hozzátáplálást és minden rendben lesz! Légy kiegyensúlyozott és boldog, akkor a babád is az lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!