Hány hós kortól és milyen gyógyteát adtatok a babátoknak?
1 hónaposan kezdődött nálunk a pocakfájós korszak, ami nagyjából 3-4 hétig tartott. Ezalatt kipróbálam a Mecsek édeskömény- és kamilla teakeveréket, de nem jött be. Sok mindent kipróbáltam, de végül az Infacol vált be leginkább.
Persze kinek mi. Van akinek segített a pocakfájáson, mint pl.barátnőmnek a kisfiának is. Egy próbát megér.
Csak mellékhatásként hasfájást okozhat..
Ugy tudom tilos amugy is a tea is, nemhogy a gyogytea..
En egy éves korában probáltam csak teáztatni, dm-es babateafűbol. De nem kellett neki.
Én próbáltam magában a mecsek baby-t és magában az édesköményt is, de nagyon nem jött be. Csak rosszabb lett.
Sokféle gyógyteát nem szabad babáknak adni.
3-as listája jó, néhány kiegészítés:
Az édeskömény hasfájást okozhat, a kamillára lehet allergiás a gyerek, a csipkebogyó pedig hasmenést okozhat, főleg nagyobb mennyiségben. Egyébként bizonyos gyógyteákat lehet adni babáknak, csak először kis mennyiségben érdemes kipróbálni, mint minden mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!