Angliában élők! Milyen bébiételt vesztek/vettetek a babátoknak?
Hat hónapos a kislányom, és azok a bébiételek, amiket a nagyobbaknak adtam, azokat nem lelni a boltokban, mondhatni, már nem kapható. Ma vásároltam Ella's kitchen termékeket, azok közül egy-kettő ízlett neki. Van itthon Holle bébiétel is, az is ízlik neki, de attól rejtélyes okoknál fogva pöttyök tűnnek fel a szája körül. Az orvos azt mondta, hogy ne adjak neki több Holle-t, így is tettem, azóta nincsenek pöttyök.
Rövidebben:
Milyen bébiételt ajánlotok? (persze ami kapható Angliában) Az Ella's kitchen -ön kívül milyet adjak még neki?
Ella- t kostoltatashoz adtam, mert vannak a pici adagok.
Aztan kesobb a gyumolcsos Ellakat azert szerettem, mert tok jo variaciok vannak. Kedvence volt pl pear , papaya, mango.
Van az Ella prunes, na azt a mai napig adom, jo ha kicsit hashajto kell :)
Kar, hogy ilyen dragak :(
Mikor mar teljes adagokat evett, akkor Hipp - et , neha cow and gate- et.
Most 2 eves, most a toddler 1-3 eves Hippes talcasat veszem ha nem vagyunk otthon, a mai napig jo izuen megeszi.
Meg vannak a gyumolcsos " pot " - ok, 4-36 honapig, abbol Organix - ot, van cseresznyes is, nyami !
Mint az elottem levok:
Ella's-gyumolcos es zoldseges tasakok. Kesobb keszetelek.
Hipp-ebbol foleg rice pudding es tarsai, valamint uveges es talcas keszetelek, mikor mar nagyobb volt.
Organix-Porridge-ok, muzlik, kesobb puffasztott kukoricas ragcsalnivalok.
Most, hogy mar 21 hos Heinz talcas keszetelt.
De taplalkozasi szakerto az Ella's-t ajanlotta, mikor meg kicsi volt.
Magyar termeket szinte nem is kapott.
Cow&Gate-nek visszahivtak egy bananos muzlijet 1-2 eve, patkanyurulek miatt, igy azt sosem vettem neki.
Beirhatod a Google keresobe, mi az, amit visszahivnak, igy azt tuti nem fogod venni. :)
Utolso, fuuuuj , ezt jo tudni !
Szerencsere mindig az Aptamilos muzlit veszem, de egy ceg a ketto, remelem nem egy helyen gyartjak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!