Amikor üveges bébiételt adtok 1 év körüli babátoknak elég egy üveg egy étkezésre (ebéd vagy vacsi)?
Én mindig olyat veszek, ami minimum 210 g-os, ilyenek a Kecskemétinek vannak, azt hiszem 8 vagy 10 hónapos kortól nagyobbak... Mi ebből szoktunk venni utazáshoz pl, és elég szokott lenni.
A Dm sajátmárkás bio bébiételei pedig 250 g-osak amik ilyen nagy babának valók, azt is kóstolt már egyet a lányom, azt is szerette, és be is ment az utolsó falatig :) A Rossmannak is biztos vannak ilyen nagy üvegesei, mert minig hasonló a termékpaletta...
Egyébként ő is házi kosztot kap és jó étvágyú. Úgyhogy ezeket ajánlom 210-250 g-osokat.
Egyébként az Univeres 190 g-osból lecsúszott neki kettő is, mert hígabb is volt, úgyhogy olyat én soha többé nem is vettem...
Jah, a Hippnek is van 210 g-os, csak 500 ft körül van, azt is szerette és elég volt, mert az is sűrű, a halasat próbáltuk. Majd ha akciós lesz kap megint olyat is...
Köszönöm a válaszokat, akkor szerintem nagyobb kiszereléssel biztosítom be magunkat:)
Az univert nem eszi meg,azt már korábban is próbáltam,egyszerűen öklendezik tőle.
Még ebben a pár napban tesztelem melyiket szereti:)
A baj, hogy a darabosat nem eszi meg, kiveszi a darabokat a szájából, ezért ugyan szoktam kóstoltatni a miénkből, de inkább csak csámcsog rajta és nem eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!