Anyukak, levagatnatok a hajatokat nagyon rovidre mert ugy praktikusabb?
Koszi a valaszokat! Meg gondolkodom.
Annyi elonyom mondjuk van h modellalkatom es szep arcom van szoval annyira nem erzem magam hatranyban rovid hajjal a mackonacimban.
Kérdező, vicces vagy. Őszintén sajnálom a férjedet - leginkább az utolsó válaszod miatt. Ha teszem azt, úgy döntene a férjed, hogy mit tudom én tele akarja magát varratni, vagy piercingeket akar lövetni, hosszú hajat meg gandalfszakállat akar növeszteni, akkor mit szólnál? Nekem ne mondd, hogy "ooooolyaneeeeeeelfogadólennéééél"! Mert hazugság. Ezt rühellem a legjobban: Kötelezni próbáltok rá bennünket, hogy milyenek LEGYÜNK (gyúrjunk, mert az olyan maszkulin, de azért kötött pulcsi, meg sportzakó, meg rózsaszín ing, stb.), de visszafele meg meg sem hallgatjátok a kéréseinket. Nyilván: Nem az extrém kérésekről van szó. Hol normális az, hogy direkt, a férjetek határozott KÉRÉSE (nem duzzogása, nem veszekedése, nem lelki zsarolása) ellenére megcsináljátok az ellenkezőjét? A legtöbben ilyenkor becsapva érezzük magunkat. És úgy gondolom, jogosan. Persze, mindent meg lehet szokni. Elfogadni, és szeretni valamit azonban nem ugyanaz. Semmi kompromisszumot fel nem ajánlottál a férjednek. Le****od hogy mit gondol. És ez a súlyos baj. Nem a rövid haj.
Ja, és pontozzatok le nyugodtan. Egy, a tényeken semmit nem változtat. Kettő, én már régen lesz***m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!