Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak, levagatnatok a...

Anyukak, levagatnatok a hajatokat nagyon rovidre mert ugy praktikusabb?

Figyelt kérdés
A baba egyfolytaban tepne a hajam, ezert kontyban van elol pedig szorosan hatra van fogva hajraffal. De mar elegem van a csattokbol,hajrafokbol. A ferjem utalja a rovid hajat. En viszont hajlok ra h levagassam. Fulig-allig erore nem akarom vagatni mert az rosszul all, az egesz rovid viszont jol. Ti megcsinaltatnatok akkor is ha nem tetszik a ferjeteknek?
2017. ápr. 29. 21:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
59%

Én biztosan, hogy soha nem tettem volna ilyet magammal és a férjemmel. Szerencsére mind a kettőnknek a hosszú haj tetszik az én esetemben, abban viszont vannak különbségek, hogy hogyan hordjam. Ő például azt szereti, ha le van engedve, de mivel a fenekemig ér, ezért én annyira nem rajongok érte, és amint belépünk a kapun, kötöm fel. Nem azt mondom, hogy rosszul van, ha felkötöm, de azt mondja, hogy neki jobban tetszik leengedve, szóval ha megyünk együtt valahova, akkor biztosan kiengedem a kedvéért, maximum itt-ott megtűzöm. De ha a gyerekkel vagyok egész nap, akkor felkötöm.

De nálunk ő is megteszi, amit én kérek tőle. Például nem erőlteti azokat a felsőket, amik nekem nem tetszenek. Szerintem ez így jó.

Én neki akarok tetszeni nem másnak. De neki igen! Szóval a gyerek miatt nem változtatnék azon, ami a férjemnek tetszik. Főleg nem azon, ami igazából nem is a gyerek hibája.

2017. ápr. 29. 22:10
 12/35 anonim ***** válasza:
45%
Bocsi félre értelmetem az állig érö részt azt veddsemmisnek.
2017. ápr. 29. 22:10
 13/35 anonim ***** válasza:
72%

Először rövid haj mert a gyerek tépi ,majd mackónadrág mert játszóra kényelmesebb, majd követi a nem figyelek a súlyomra jó vagyok így és kész az igazi elnyűtt anyuka mintakép akivel nap mint nap találkozok.

Értem hogy praktikus de engem tök frusztrálna ha nem tetszenék a férjemnek, gyerek meg leszokik a hajtépésről ne engedd neki és kész.

Ilyenkor annyira örülök hogy NŐ tudtam maradni szülés után.

2017. ápr. 29. 22:22
 14/35 A kérdező kommentje:
Szerintem a rovid haj nem egyenlo az igenytelenseggel mint ahogy a hosszu sem az igenyesseggel...
2017. ápr. 29. 23:11
 15/35 anonim ***** válasza:
65%
én még terhesen megmondtam a fodrászomnak, hogy ha azzal állok elő, hogy vágja le, nehogy le merje :D
2017. ápr. 29. 23:19
 16/35 anonim ***** válasza:
42%

Nem a hosszu hajtol no egy no. Irom ezt hosszu hajukent. Az en ferjem engem 27 eve rovid hajjal ismert meg. Azota szamtalanszor valtoztattam a hosszan.

Vagasd le, ha szeretned. Egy csomo szep rovid hajtipus van.

2017. ápr. 29. 23:22
 17/35 A kérdező kommentje:
Ja es "mackonadrag mert jatszota kenyelmesebb"...igen, jatszora kenyelmesebb! Miert miben uljek a homokban?:D
2017. ápr. 29. 23:23
 18/35 anonim ***** válasza:
58%
Szia. Popsiig érő hajam van, tépi is néha a kisfiam, de eszembe nem jutott levágatni.
2017. ápr. 29. 23:31
 19/35 anonim ***** válasza:
69%

Hosszu szoke hajam van, soha nem vagattam le a gyerek miatt. Mert nem engedtem, hogy tepje. Ket-harom alkalommal probalkozott, szepen elvettem a kezet, elmagyaraztam neki, anyanak ez faj. Ennyi.

Legtobbszor kiengedve volt. Baratnom levagatta, o megbanta, mert egy rovid hajjal sokkal tobbet kell foglalkozni, hogy ALLJON IS valahogy, ne Pistike frizura legyen. A noies rovid hajat be kell allitgatni, szaritgatni fazonra. A hosszu megfesulve onmagaban is szep.

Es tudod, nagyon keves nonek all jol a rovid haj, igazan szep pofi kell hozza, hogy megmaradjon a noies kisugarzas. Sokkal tobb no hord rovid hajat lustasagbol mint amennyinek jol all.

2017. ápr. 30. 07:00
 20/35 anonim ***** válasza:
73%
A rövid hajjal pl sokkal röbb a meló. Állandóan beállítani, mert máskèpp nem szép. A hajtépés nem tart örökké.
2017. ápr. 30. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!