Anyukak, levagatnatok a hajatokat nagyon rovidre mert ugy praktikusabb?
19-es es 20-al ertek egyet!
A rovid haj is lehet szep, noies, sexi, stb, viszont tenyleg melos! Ott bizony minden reggel be kell loni a frizurat, meg ha esetleg napkozben lepihensz, elalszol, sot, telen a sapkat sem szereti.
Nekem is rovid hajam volt mikor a ferjem megismert, imadta! Kb rosszalloan nezett ram, mikor kitalatam, hogy mar unom, es meg akarom noveszteni. Most mar hatkozeig er, sok is, nehez is, de most meg azt nem akarja hogy vagassak belole valami rovidebb hosszu bob fazont. Mondjuk ez szerintem egy ferfi oldalarol nem kivansag musor.
A rvid haj ellen kekeckefoknek meg uzenem, hogy lattunk mar mindannyian csatakosan zsiros lofarkat meg munkahelyen is! Nemhogy jatszoteren! Merhogy azt hajlamosabbak ritkabban mosni a nok, mondvan osszefogom ugy sem latszik. Szoval a rovid haj nem egyenlo az igenytelenseggel. Foleg ha abbol indulunk ki, amit az elejen irtam.
Kerdezo, vagasd le nyugodtan ha szeretned ha erre van igenyed, es ha tudod hogy valoban jol all, es tudod, hogy nem fogod megbannai.
Sokan megbanjak...igaz haj, elobb utobb megno, de akkor is vannak olyanok akik nem szeretik magukat rovid hajjal. Csak ettol az utobbitol ovlak, amug szerintem tok rendben van, ha te ugy erzed jol /jobban magad.
Én nem.
Szerintem a rövid haj egyáltalán nem praktikusabb - már csak ezért sem.
De ne a férjed döntse el, tégy, amit jónak látsz! Végülis a te fejed:)
A rövid hajadt is tépni fogja... mellesleg a gyerekemet egy hét alatt leszoktattam rola.
Ha elkezdte rángatni, letettem a földre, játszon a játékaival, de a hjam nem az.
Elég gyorsan megtanulta, ha tép, vagy a szmeüvegemet bántja, elpaterolom az ölemböl.
Nem lett lelki sérült, és nekem sem törte szét a szemcsimet, többek között.
A legjobb, hogy a melegítőnadrágot is természetesnek veszi :)
Rengeteg más lehetőséged van, láttam már kiskosztümben is anyát a játszón, munkából jött és ovi után jó fej volt a gyerekkel. Na az tényleg nem kényelmes. Csinosabb nők nem mackót hordanak homokozáshoz, hanem rugalmas anyagú szoknyát, farmert, esetleg leggingst, de az határeset igénytelenség szempontjából, nyáron lehet könnyen mosható egyberuhákat is stb. Ne féltsd a ruháidat, hanem használd. És ne vágasd le a hajad, próbáld ki, hogy mindennap beállítod, lófarok kizárva. Ha megy, akkor rövidhajjal is csinos leszel, mert tudsz rá figyelni, ha nincs rá kapacitásod, akkor jobban jársz a hosszúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!