Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak, levagatnatok a...

Anyukak, levagatnatok a hajatokat nagyon rovidre mert ugy praktikusabb?

Figyelt kérdés
A baba egyfolytaban tepne a hajam, ezert kontyban van elol pedig szorosan hatra van fogva hajraffal. De mar elegem van a csattokbol,hajrafokbol. A ferjem utalja a rovid hajat. En viszont hajlok ra h levagassam. Fulig-allig erore nem akarom vagatni mert az rosszul all, az egesz rovid viszont jol. Ti megcsinaltatnatok akkor is ha nem tetszik a ferjeteknek?
2017. ápr. 29. 21:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
40%

19-es es 20-al ertek egyet!

A rovid haj is lehet szep, noies, sexi, stb, viszont tenyleg melos! Ott bizony minden reggel be kell loni a frizurat, meg ha esetleg napkozben lepihensz, elalszol, sot, telen a sapkat sem szereti.

Nekem is rovid hajam volt mikor a ferjem megismert, imadta! Kb rosszalloan nezett ram, mikor kitalatam, hogy mar unom, es meg akarom noveszteni. Most mar hatkozeig er, sok is, nehez is, de most meg azt nem akarja hogy vagassak belole valami rovidebb hosszu bob fazont. Mondjuk ez szerintem egy ferfi oldalarol nem kivansag musor.

A rvid haj ellen kekeckefoknek meg uzenem, hogy lattunk mar mindannyian csatakosan zsiros lofarkat meg munkahelyen is! Nemhogy jatszoteren! Merhogy azt hajlamosabbak ritkabban mosni a nok, mondvan osszefogom ugy sem latszik. Szoval a rovid haj nem egyenlo az igenytelenseggel. Foleg ha abbol indulunk ki, amit az elejen irtam.

Kerdezo, vagasd le nyugodtan ha szeretned ha erre van igenyed, es ha tudod hogy valoban jol all, es tudod, hogy nem fogod megbannai.

Sokan megbanjak...igaz haj, elobb utobb megno, de akkor is vannak olyanok akik nem szeretik magukat rovid hajjal. Csak ettol az utobbitol ovlak, amug szerintem tok rendben van, ha te ugy erzed jol /jobban magad.

2017. ápr. 30. 08:27
 22/35 anonim ***** válasza:
50%

Én nem.

Szerintem a rövid haj egyáltalán nem praktikusabb - már csak ezért sem.

De ne a férjed döntse el, tégy, amit jónak látsz! Végülis a te fejed:)

2017. ápr. 30. 08:43
 23/35 anonim ***** válasza:
71%

A rövid hajadt is tépni fogja... mellesleg a gyerekemet egy hét alatt leszoktattam rola.

Ha elkezdte rángatni, letettem a földre, játszon a játékaival, de a hjam nem az.

Elég gyorsan megtanulta, ha tép, vagy a szmeüvegemet bántja, elpaterolom az ölemböl.

Nem lett lelki sérült, és nekem sem törte szét a szemcsimet, többek között.

2017. ápr. 30. 10:38
 24/35 anonim ***** válasza:
68%
Biztos, hogy nem, engem a hideg ráz az ilyen Pistike frizurás, melegítős anyukáktól... más, ha valaki azért vágat rövid hajat, mert jól áll neki (ez sokkal ritkább, mint azt a rövid hajú nők gondolják), és szán időt rá, hogy normálisan nézzen ki. De ez a levágatom, mert praktikus, általában az szokott lenni, gogy úgy néz ki, mint egy madárfészek, és tiszta zsír, mert ugye eleve azért kellett levágni, ne kelljen már szarakodni vele...
2017. ápr. 30. 13:39
 25/35 anonim ***** válasza:
52%
Ti még nem láttatok csinos és nőies rövid hajat?? Csak pistike frizurát tudtok elképzelni? Ez számomra hihetetlen és elképesztő... Meg ha valakinek rövid a haja akkor már csak melegítőnacis anyuka lehet? Hát nem tudom, egy rövid hajra sokkal többet kell fordítani, gyakrabban kell pl. fodrászhoz járni, hogy megmaradjon a formája... Ne állítsátok már úgy be, mintha attól, hogy levágatja a haját a kérdező egyből slampos, trampli nővé fog válni... ha nem az, akkor ettől nem lesz kevésbé igényes, ha pedig az, akkor lehet s*ggig érő haja is.
2017. ápr. 30. 13:52
 26/35 anonim ***** válasza:
78%
Amikor anno megismerkedtünk a férjemmel, tök rövid hajam volt. Közben a 12 év alatt 2x vagy 3x megnövesztettem hosszúra, mert untam a rövidet. Sokkal de sokkal több a meló a rövid hajjal és gyakrabban is kell mosni a hosszúnál. A férjem mindig mikor megnövesztettem kampányolt, hogy vágassam le mert szerinte a rövid haj sokkal csinosabb. Szóval valóban nem kell igénytelen tramplinak lenni azért, mert valakinek rövid a haja. :)
2017. ápr. 30. 15:04
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtuk többen is, hogy ha szán rá időt, és jól áll neki, semmi gond. De ha valaki eleve azért vágatja le, mert az "praktikus", meg "egyszerűbb", az nem azt sugallja, hogy annyit szeretne vele kínlódni. Ha viszont nem foglalkozik vele, az bizony igénytelen Pistike frizura lesz.
2017. ápr. 30. 17:08
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
#25, de, lattam mar nocis es ultraszexi rovid frizkos not, de azok SOSEM a kisgyerekes anyukak, akik pont azert vagatjak le a hajukat mert a rovid haj idoigenyes meg nem kell foglalkozni vele.....ugyanis egy nocis hajjal SOKAT kell foglalkozni. Ha csak le van nyirva, az igenis pasis.
2017. ápr. 30. 19:24
 29/35 anonim ***** válasza:
91%

A legjobb, hogy a melegítőnadrágot is természetesnek veszi :)

Rengeteg más lehetőséged van, láttam már kiskosztümben is anyát a játszón, munkából jött és ovi után jó fej volt a gyerekkel. Na az tényleg nem kényelmes. Csinosabb nők nem mackót hordanak homokozáshoz, hanem rugalmas anyagú szoknyát, farmert, esetleg leggingst, de az határeset igénytelenség szempontjából, nyáron lehet könnyen mosható egyberuhákat is stb. Ne féltsd a ruháidat, hanem használd. És ne vágasd le a hajad, próbáld ki, hogy mindennap beállítod, lófarok kizárva. Ha megy, akkor rövidhajjal is csinos leszel, mert tudsz rá figyelni, ha nincs rá kapacitásod, akkor jobban jársz a hosszúval.

2017. ápr. 30. 20:55
 30/35 anonim ***** válasza:
91%
Nekem rövid hajam van és pont növesztem, hogy mire megszülünk, addigra össze tudjam gumizni. A rövid hajjal sokkal több meló van. Mindennap be kell lőni, viszont azzal nem értek egyet, hogy igénytelen lenne a rövid haj. Nekem például sokkal jobban áll. Az igaz, hogy ha elhanyagolod, nem csinalod meg mindennap, az tényleg igénytelen. És azt se felejtsd el, hogy nagyon kevés fodrász tud normálisan női rövid hajat vágni...
2017. ápr. 30. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!