Anyukak, levagatnatok a hajatokat nagyon rovidre mert ugy praktikusabb?
Nem.
Utana meg majd rinyalsz ha felrejar, ugye?
Nyilvan nem a rovid hajad miatt, hanem azert mert megyszuletett a gyerek, abban a percben teszel arra, hogy O mit gondol.
Én levágattam. Az én férjemnek sem tetszik a rövid haj. Mondtam neki, hogy nekem meg nem tetszik, ha ő borostás. Erre azt válaszolta, hogy akkor akár kopaszra is nyirathatom, ő sem fog gyakrabban borotválkozni. Szerencsére nem jár azért félre, mert olyan frizurám van, amilyet én szeretnék, és nem olyat, amilyet ő.
Egy ideig rövid hajam volt, utána megint megnövesztettem, most már megint hosszú.
A legnagyobb butaság levágatni a hajad a baba miatt. Lófarokban legalább nőies, csutkára levágva pedig nem az. Főleg a 70-es, 80-as években követték el a nők ezt a hibát, ma már alig van olyan marha, aki ezt csinálja. A baba hamar le fog szokni a hajtépésről, ha következetes vagy vele. Utána meg sírni fogsz, hogy nem nő olyan szépen, mint lánykorodban, mikor nő már vissza.
Ha a baba nélkül is levágatnád, a férjed se számít, annyira akarod, akkor persze hajrá, de a babát ne hozd fel indoknak.
Ha ez nehézséget okoz hogy hogyd fogd össze a hajad hogy kényelmes legyen akkor sok gond vár még rád.
A másik dolog pexig az hogy az állig érö hajadat is ugyanugy tépni fogja ráadásul azt össze se fogod tudni kötni.
Érdekes nekem elég egy nagy csat vagy vastag gumi ami nem tesz kárt a hajadban azt csókolom problema megoldva gyerek elött is itthon mindig ugy van a hajam de amugy meg semmi pénzért nem vágatnám le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!