Oroszlán fiad mennyire tüzes? Akaratos? Sokat sír?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 18:05
11/27 anonim válasza:
egy kis leírás az Oroszlán babákról, szerintem nagyon tipikus és jellemző :))
OROSZLÁN BABA
Nem könnyű eset a kis Oroszlán! Az első hónapoktól kezdve kimutatja vérmérsékletét. Dühkitörései hatásosak, de hamar elmúlnak. Ha a cumisüveg nem áll rendelkezésre, azonnal tudtára adja környezetének. Igazi egyéniség, az Oroszlán-bébire mondják, hogy van benne valami plusz. Mosolygós, szereti produkálni magát, szórakoztató jelenség, s igyekszik másokat is jókedvre deríteni. Imádja, ha a figyelem középpontjában lehet.
12/27 anonim válasza:
Én is csak csatlakozni tudok. :) Az én fiam augusztus 21-én született. Tényleg ő akar lenni a középpontban, mert ha valaki "beszélget" vele és mondjuk utánna velem kezd el beszélni, akkor kiabálással jelzi, hogy most csak ő a fontos és rá kell figyelni. :) Akarat és öntudat is van bőven és amit még nagyon szeretek, hogy mindig tudja, hogy hogyan vegyen le a lábamról. :) Ebben is igazán profi. :)
13/27 anonim válasza:
Bocs az 'off'-ért lányok, de nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá én is. Tavaly júl.15-re voltam kiírva és nagyon szorítottam, hogy ne csússzunk át az oroszlán csillagjegybe. Júl.16-án megszületett az én rák jegyű kisfiam. Ő tiszta rák, nyugodt, türelmes baba. Én oroszlán vagyok, abból kettő egy családban....:-)
14/27 anonim válasza:
A mi családunkban 2oroszlán van a kisfiam és én.Ajaj apának:).Én is szoritottam hogy ne kisoroszlán legyen,de meglepte anyát,szülinapom elött 3nappal megszületett:)
15/27 A kérdező kommentje:
Mi mindketten szüzek vagyunk, oroszlán fiunk elég nagy kihívás türelem terén :-) Biztos nem véletlenül kaptuk a sorstól, de legközelebb majd próbálunk időzíteni :-)
2010. máj. 14. 14:40
16/27 anonim válasza:
Az én kisfiam július 26-án született! Folyamatosan a középpontban szeretne lenne,nagyon aktiv,mosolygós baba! Sírós szerencsére sosem volt!
Az akaratát kifejezi! De imádom!
17/27 anonim válasza:
nem baj csajok, nagy feladatok kaptunk, de hát ez a kihívás! :) most nehéz dolgunk van, de ha egy oroszlán jó kezekben nő fel, helyesen terelgetjük őket, akkor igazi oroszlánkirály felnőttek lesznek, vezetőnek valók, ambiciózusok, mindig megállják majd a helyüket az életben! mi meg majd dagadunk a büszkeségtől!:)))
18/27 anonim válasza:
Kedves Anyukák! Én eddig bele sem gondoltam,h a kicsifiam, aki szintugy oroszlán..mitől ilyen...(egy az egyben megegyeznek rá ezek a tulajdonságok...de annyit még, h én még tényleg nem hallottam gyereket igy sirni...ekkora hangerővel és ahogy nő, egyre hangosabb lesz)...néha bizony nehéz elviselni...főleg az emberek hozzáállását, sokan azt hiszik,h fáj vmilye azért ordít úgy,h az egész lakótelep hallja,de mostmár minden könnyebb lesz...hát hogy ez nekem nem jutott eszembe,h azért ilyen mert egy igazi OROSZLÁN?? Nagyon lüke vagyok...:) Amugy tényleg nagyon tündéri baba...és egy napon mulott,h nem rák jegyű...mint az Apukája..:)
19/27 anonim válasza:
Az én kisfiam is aug.20-án született, mint az első válaszolónak. Dettó ilyen volt az első félévünk. Most, hogy már áll és lépeget, ül, könnyebb vele, mert leköti magát rövid időre, de még így is mindig csak rá kell figyelnem. Ha nem nézem, akkor odafordítja a fejem, hogy nézzem milyen ügyes.:) Hangja és akarata is oroszlán. Nem tudom mi az akcendense, ha valaki tudja, hogy kell megnézni, kérem írja. meg. Amúgy egy tündérien illemtudó gyerek, ismeri a nem szót pl, és szótfogadó. Bújós nagyon. Nekem is mindig megjegyzik, hogy milyen jó, nyugodt baba. Átalussza az éjszakát már régóta. Ja, és imád pakolni, szerelni, ezt nem tudom, hogy a jegyének tudható e be, de jellemző rá. Nem mellesleg jó humora van, lehet vele bohóckodni.
20/27 anonim válasza:
Ja, és ő is cicifüggő, attól függetlenül, hogy már nincs tejem, csak 1-2 csepp, de cicizik. Vagy gyógycici, vagy nyugtató cici, vagy csak úgy cici...:) Írtó anyás, aminek én nagyon örülök.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!