Oroszlán fiad mennyire tüzes? Akaratos? Sokat sír?
Szia!Igen oroszlán a kisfiam.Augusztus 20-án született
Pontosan ahogyan írod........mindennek úgy kell lennie ahogy ő akarja ha valami nem tetszik neki "morog" , és nagyon tud hisztizni ha valamit el akar érni szerintem órákig képes lenne sírni persze könnyek nélkül .DE IMÁDOM ezt a kis fickót:))) Tiéd milyen?És mikor született?
Üdv.A
nagyon. nagyon. és sokat. :) most 9 hós, az első fél évünk gyakorlatilag végig sírással telt (vagy kézben :)). Nem nézelődött nyugodtan a babakocsiban, nem tűrte el, ha két másodpercet várnia kellett a kajára, stb...:) Ha valami nem úgy van ahogy ő azt szeretné, egyből a tudomásomra hozza, iszonyat hangerővel :)
amióta tud kúszni/mászni azóta sokkal nyugodtabbak a napok, mert ez most leköti, de tényleg nagyon akaratos a lelkem, igazi kisoroszlán!! :) ja és éjjel is többször felkel. a tiétek alszik??
Csatlakozom ma 9 hónapos a fiam.
Detto ugyan az mint amit leírtatok:)
Hiú is ezért ha sír
én mindig azt csinálom, hogy oda tartom a tükör elé és megmutatom neki milyen "csúnya" álltalában abba hagyja a sírást ilyenkor.:) És elkezd magával játszani:)
Alvással sajnos gondok vannak éjel 2x kell:(
Ti milyenek vagytok?
Első vagyok!
Az én kis oroszlánom sem alussza végig az éjjelt ,csak egyszerűen megmozdul nyitogatja a száját és ha nem kap cicit egyből már sír is óriási hangon,úgy olvasom a nagy hang is az oroszlánt jellemzi:) Minden anyuka hozzászólása megegyezik a kisfiammal :)))
Mindenkinek jó játékot a kis oroszlánnal:))
Igen, hihetetlen ez a horoszkóp, nekem is szinte minden hozzászólás stimmel, mondjuk társaságban nem olyan felszabadult, inkább meglepően bújós idegenek között, kell idő, hogy felszabaduljon. Otthon viszont igazi rosszcsont, el sem hiszik, ha mesélem.
Születése óta irdatlan hangereje van én még nem hallottam ilyen erős, éles hangon síró babát, na és amikor éjjel rázendít... inkább betömöm gyorsan a száját (persze csak a cici jön szóba), ez tűnik egyelőre a legegyszerűbbnek, bár tudom nem ez a megoldás. Mi is többször kelünk :-(
Nem fogadja el sem a cumit, sem a cumisüveget, nappal sem.
Mióta ücsörög a babakocsiba aranyosan elnézelődik, de míg csak feküdt, na akkor volt nagy bömbölés, már 2 hónapos kora óta erőlködik a felüléssel, jó kis hasizmot fejleszett.
Ja és nekem sokkal jobban hisztizik, mint az apjának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!