Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oroszlán fiad mennyire tüzes?...

Oroszlán fiad mennyire tüzes? Akaratos? Sokat sír?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 18:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Szia!Igen oroszlán a kisfiam.Augusztus 20-án született

Pontosan ahogyan írod........mindennek úgy kell lennie ahogy ő akarja ha valami nem tetszik neki "morog" , és nagyon tud hisztizni ha valamit el akar érni szerintem órákig képes lenne sírni persze könnyek nélkül .DE IMÁDOM ezt a kis fickót:))) Tiéd milyen?És mikor született?

Üdv.A

2010. máj. 11. 18:35
 2/27 anonim ***** válasza:

nagyon. nagyon. és sokat. :) most 9 hós, az első fél évünk gyakorlatilag végig sírással telt (vagy kézben :)). Nem nézelődött nyugodtan a babakocsiban, nem tűrte el, ha két másodpercet várnia kellett a kajára, stb...:) Ha valami nem úgy van ahogy ő azt szeretné, egyből a tudomásomra hozza, iszonyat hangerővel :)

amióta tud kúszni/mászni azóta sokkal nyugodtabbak a napok, mert ez most leköti, de tényleg nagyon akaratos a lelkem, igazi kisoroszlán!! :) ja és éjjel is többször felkel. a tiétek alszik??

2010. máj. 11. 19:47
 3/27 anonim ***** válasza:
Az enyém is oroszlán fiú. Teljesen olyan mint ahogy elötem írták. :)9 hónapos
2010. máj. 11. 20:05
 4/27 Bea24 ***** válasza:
Ugyan az enyém kislány és 9 hónapos, de dettó ugyanez! :) Már szinte születése óta tudja mit akar. Nagyon öntudatos. Ha valami nem úgy van.... akkor ajjjajjjj! Mióta ülni tud, könnyebb egy kicsit, mert eljátszik a játékaival, de ha le akarom fektetni, már jön is a hiszti, hogy ő nem hajlandó. A kajával meg pláne nem viccel. Mindezek ellenére egy tündéri mosolygós, jószívű kiscsaj és imádjuk. Az egész család! :)
2010. máj. 11. 20:57
 5/27 anonim ***** válasza:

Csatlakozom ma 9 hónapos a fiam.

Detto ugyan az mint amit leírtatok:)

Hiú is ezért ha sír

én mindig azt csinálom, hogy oda tartom a tükör elé és megmutatom neki milyen "csúnya" álltalában abba hagyja a sírást ilyenkor.:) És elkezd magával játszani:)

Alvással sajnos gondok vannak éjel 2x kell:(

Ti milyenek vagytok?

2010. máj. 11. 21:44
 6/27 A kérdező kommentje:
Abszolút, mintha én írtam volna a válaszaitokat, detto ugyanezek, 9 hós múlt és az első fél évünk nekünk is őrület volt a sok sírás miatt, mindig szórakoztatni kellett, állandóan bömbikélt. Az öltözködés, pelenkázás változatlanul igen kimerítő :-) Mióta helyváltoztatásra képes, azóta könnyebb sokkal, meg ülve eljátszik és már 2 hónapja gyakorolja a kapaszkodva sétálást, ez leköti minden idejét. De ha éhes, azonnal és sokat, cicit is még minden mennyiségben, éjjel is, még nem aludta át az éjszakát :-( Hihetetlen anyás és cicifüggő, kajában válogat. Az esték még mindig nyűgösek, pedig azt reméltem majd kinövi. Akaratos!! De édes tünemény is tud lenni, nagy csibész, mert idegenek mindig megjegyzik, milyen nyugodt, jó baba :-)
2010. máj. 11. 21:45
 7/27 anonim ***** válasza:
második vagyok. ezek szerint tényleg van valami a horoszkópokban :)) Még annyit akartam hozzáfűzni, hogy nálunk is az van, hogy ha társaságban vagyunk, megyünk valahová, vagy jönnek hozzánk, akkor kis tünemény, mert imádja az idegeneket, az új arcokat, vigyorog mindenkire, egyáltalán nem fél, nem sír tőlük, úgyhogy senki sem akarja elhinni nekem, hogy ez a gyerek olyan hisztis ahogy én elmesélem...:) pedig ha ketten vagyunk, hajjaj! szerintem unatkozik és azt szereti ha sokféle embert nézegethet, társaságban van. Ha egyedül kell játszania a járókában, na akkor jön a balhé! :)
2010. máj. 12. 08:51
 8/27 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Az én kis oroszlánom sem alussza végig az éjjelt ,csak egyszerűen megmozdul nyitogatja a száját és ha nem kap cicit egyből már sír is óriási hangon,úgy olvasom a nagy hang is az oroszlánt jellemzi:) Minden anyuka hozzászólása megegyezik a kisfiammal :)))

Mindenkinek jó játékot a kis oroszlánnal:))

2010. máj. 12. 09:47
 9/27 A kérdező kommentje:

Igen, hihetetlen ez a horoszkóp, nekem is szinte minden hozzászólás stimmel, mondjuk társaságban nem olyan felszabadult, inkább meglepően bújós idegenek között, kell idő, hogy felszabaduljon. Otthon viszont igazi rosszcsont, el sem hiszik, ha mesélem.

Születése óta irdatlan hangereje van én még nem hallottam ilyen erős, éles hangon síró babát, na és amikor éjjel rázendít... inkább betömöm gyorsan a száját (persze csak a cici jön szóba), ez tűnik egyelőre a legegyszerűbbnek, bár tudom nem ez a megoldás. Mi is többször kelünk :-(

Nem fogadja el sem a cumit, sem a cumisüveget, nappal sem.

Mióta ücsörög a babakocsiba aranyosan elnézelődik, de míg csak feküdt, na akkor volt nagy bömbölés, már 2 hónapos kora óta erőlködik a felüléssel, jó kis hasizmot fejleszett.

Ja és nekem sokkal jobban hisztizik, mint az apjának!

2010. máj. 12. 10:00
 10/27 A kérdező kommentje:
Éljen minden kisoroszlán! :-)))
2010. máj. 12. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!