Más 10 hónapos baba (vagy a körüli) is akaratos, vagy csak az enyém?
16-án múlt 10 hónapos, és mostanában eléggé akaratos, hisztis lett.Feláll mindenhol, persze olyan dolgokat szeretne, amit nem lehet, én elveszem onnan, mondom, hogy nem szabad, és totál ki tud akadni.
Néha látszik rajta, hogy dühös, ideges.
Ez mennyire általános, vagy normális?
mikor odaér, elveszem, elkezd sírni(persze csak hisztis sírás) és néha csapkod a kezével.
Ez normális már ebben a korban?
Enyém tegnap volt 10 hónapos, és ő is csinál ilyesmit.
Elveszek tőle valamit, vagy elveszem őt valahonnan, néha elkezd sírni, csapkodni. Ez van, még csak most tanulja a NEM szócska értelmét. Meg kell tanítani neki, hogy mit lehet, mit nem.
Én babám azzal "idegesít" engem, hogy állandóan az én lábamban áll fel, de úgy, hogy lépni ne tudjak tőle. Ha leguggolok (mert mondjuk biliztetem a nővérét), akkor egyből felmászik a hátamra.
köszi, hogy írtál:)
Akkor ez a korral jár...nálunk az van, hogy néha megérti, hogy nem szabad, néha nem.
Ha az etetőszékben ül, és nem adok oda neki valamit, amit kér, akkor meg elkezdi lesöpörni az asztalról, ami a keze ügyébe akad "dühében"...
oh, szuper:)mármint hogy nem a babám extrém eset, hanem hogy ez normális:)
Csak azért kérdeztem amúgy, mert mondják néha a rokonságba, hogy milyen akaratos, de szerintem nem annyira durva, csak próbálgatja a határait,meg kezd öntudatra ébredni.
Utolsó vagyok
Én olyankor azt szoktam mondani,hogy nem baj hogy ilyen,remélem később az életcéljait,álmait is ilyen nagy akarattal fogja elérni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!