7 hónapos baba lehet már hisztis és akaratos? Egész nap nyöszörög és semmi nem tetszik neki csak kézben lenne! Mitöl lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 14:28
1/5 anonim válasza:
Hát igen a hisztit nem lehet elég korán kezdeni..MAjdnem ez volt nálunk is..De ez valahogy elmúlt.Egy ideige mert most megint azt csinálja.Ha kézben akar mindig lenni próbáld meg lerakni valami nagyon érdekeset a kezébe adni hogy lefoglalja..Mi is azt csináltuk és idő után elmúlt ez a hisztiség:)Kitartás:)10 hónapos anyuka
2/5 anonim válasza:
Az én lányom is ezt csinálja pedig még csak 6 hónapos. Nem szabad hagyni mert most a legkönnyebb "elrontani". Én sose hagyom sírni, mindig ott vagyok vele de nem veszem fel hanem lekötöm a figyelmét és egy idő után belefeledkezik a játékba és akkor akár csinálhatom a dolgom, de persze, csak mellette.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom 4 hónapos,és egész nap kiabál,már arra is rájött,hogyan kell szívszaggatóan sírni,ha unja magát.Kézben egy pillanat alatt elhallgat és nevetgél.
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de vannak ilyen gyerekek is én is borzasztóan várom a változást....De már 1 éves és csak rosszabb a helyzet.....
5/5 anonim válasza:
az is lehet h vmi baja van, pl jön a foga. az enyém akkor ilyen, ha betegség készül. 1 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!