Más 8-9 hónapos baba is egyfolytában nyöszörög?
Mert a miénk igen. Reggel nyöszörgéssel kezdünk, megetetem, aztán leteszem, nyöszörög megint. Amikor felveszem, mindig büfizik. Mindig ez van. A vacsora utáni elalvás is 1 óra, mert aludna, leragad a szeme, de nyöszörög. Felveszem, büfizik, visszateszem. 5 perc eltelik, megint nyöszörög, felveszem, büfizik. Minden este ez van. És napközben is, de van, amikor csak úgy nyöszörög, tehát a büfi tényezőt kizárom. A foga is lehet (alsó kettő már kijött), de csak nem egyfolytában?
Nem beteg vagy ilyesmi, inkább csak olyan kínlódásféle. Akinek ilyen a babája, az biztos érti, mit szeretnék mondani. Van egyáltalán ilyen baba??
(Persze ha foglakozok vele, akkor nem csinálja ezt, viszont nem azért nyöszörög, mert nem Vele fogalkozok). nyöszörgés összeségében olyan napi 3 órát tesz ki.
Bocs, ha hosszan fogalmaztam, de a férjemmel kíváncsiak vagyunk, hogy csak a mi babánk ilyen "kivételes" :D ??
Nekem az elején volt ilyen a babám.Állandóan a büfi miatt nyöszörgött,de ő megnyugodott utána.
Nem lehet,hogy olyasmit kapott enni,amitől fájhat a hasa?
Amúgy nem vagytok egyedül,az én lányom is egész nap nyöszörög,semmi nem jó,már kapott távirányítót is,és apa összerakott neki egy telefont is,amin zenét hallgathat,és rághatja,dobálhatja,de minden csak 2 percig jó,és idegből dobja el a szoba másik végébe.
Azt mondják kompoznia kellene,de nem szeretném.
7 hós
Szia!
A miénk is ezt csinálja.Sokat nyöszizik és most egy hónapja még alvás közben is, amire azt hittük, hogy azért csinálja, mert kiesik a szájából a cumi és azt hiányolja, de már akkor is sokat nyüszörög, ha bent van a cumija:-S
A párommal éjjel alig alszunk, sokszor fel kell kelni így is, itatjuk, néha cumit visszarakjuk, megnézem nem fázhat e, nincs e melege, nincs e tele a pelus, de legtöbbször semmi baja.Szóval szerintem a fogacskája miatt van, és igenis lehet egyfolytában amiatt.Azaz nagyon ritka, amikor épp nem fájhat neki, mert akkor meg egy mosolygós kis angyal.De mostanában leginkább nem ez a jellemző.Még egy foga sincs kint, de már négy hós kora óta nagyon sokat szenvedett (meg mi is) a fogacskák miatt.Most lesz nyolc hós a napokban.Megnyugtattak, hogy van olyan baba, akinek ccsak 16 hónaposan nől ki az első foga:-S....remélem nálunk azért nem ez lesz!
Sokszor morog a mi kicsink is.Mint egy morgós macika.....szoktam is neki mondani.Tényleg elég sokat morog, de szerintem tutira a fogfájás miatt van.Csak gondolj bele, hogy ha mondjuk neked fáj a fogad (gondolom már előfordult), milyen rosszul viselted és mennyire rossz lehet ez az érzés, ha nem is tudja elmondani, meg ugye nincs is rá igazából hatásos gyógymód.Mi már próbáltunk mindent, amit csak ajánlottak, de nem vált be sem a chamomilla, sem a dentinox, sem az ecsetelő.rágókázik egész nap, rág mindent amit és és ömlik a nyálacskája.:-)
Kitartást Nektek is!:-)Biztos hamarosan már jobb lesz.....remélem!:-)
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem sírós baba, amikor nem nyekereg, akkor ő is mosolygós babó :)
Szépen sorban kibújhatnának már azok a fogacskák !!! :)
/Meg persze irtó türelmesek vagyunk vele, de jó kis próba :DDD /
Sziasztok, ha van még itt valaki!
Rájöttünk, hogy miért is volt a nyöszörgés, ami most, 3 évesen is tart....
Ki kinőttétek?
Sziasztok!
Most léptem csak be! Idegrendszeri éretlenség az ok, a szülés körülményeinek következtében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!