8 hónapos a lányom, egyfolytában állna, ha leakarom ültetni befeszít és szó szerint ordít. Más baba is csinálja?
Eddig eljátszott egyedül is ülve, ha nyűgi volt vittem magammal a pihiszékbe. De most egyedül semmit nem hajlandó, ülni kell mellette de akkor is csak mászik fel rajtam, hogy vegyem fel. Mászni nem mászik, ülni ül, és kapaszkodva próbálja magát felhúzni, hogy álljon. De még csak 8 hónapos.
Mit lehetne tenni, hogy ne akarjon állni, hanem inkább mászon? Hiába próbálom hasra tenni, és segíteni neki. Oldalra felemeli a két kezét mintha repülni akarna és ordit.
az én fiam is ezt csinálta kb. 1 hétig, és két napja felhúzta magát önállóan állásba bútorba kapaszkodva. Azóta állandóan gyakorol.
Ő mondjuk 7.5 hós kora óta kúszik úgy, hogy a lábaival rúgja előre magát, de még négykézláb nem mászik, csak néha megáll négykézláb.
Én is hasonlót hallottam a mászás fejlesztéséről, mint az előző válaszoló, plusz még azt, hogy lehet vele megpróbálni 'talicskázni', bár ehhez már sok erő kell a kis karjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!