Más 8-9 hónapos baba is egyfolytában nyöszörög?
Mert a miénk igen. Reggel nyöszörgéssel kezdünk, megetetem, aztán leteszem, nyöszörög megint. Amikor felveszem, mindig büfizik. Mindig ez van. A vacsora utáni elalvás is 1 óra, mert aludna, leragad a szeme, de nyöszörög. Felveszem, büfizik, visszateszem. 5 perc eltelik, megint nyöszörög, felveszem, büfizik. Minden este ez van. És napközben is, de van, amikor csak úgy nyöszörög, tehát a büfi tényezőt kizárom. A foga is lehet (alsó kettő már kijött), de csak nem egyfolytában?
Nem beteg vagy ilyesmi, inkább csak olyan kínlódásféle. Akinek ilyen a babája, az biztos érti, mit szeretnék mondani. Van egyáltalán ilyen baba??
(Persze ha foglakozok vele, akkor nem csinálja ezt, viszont nem azért nyöszörög, mert nem Vele fogalkozok). nyöszörgés összeségében olyan napi 3 órát tesz ki.
Bocs, ha hosszan fogalmaztam, de a férjemmel kíváncsiak vagyunk, hogy csak a mi babánk ilyen "kivételes" :D ??
Na, csak ideértem. A kisfiam már 5 éves lesz és autista - vagyis autisztikus, mert beszél, kommunikál, stb.
Nálatok vannak egyéb furcsaságok?
Nálunk a nyöszörgés miatt nem történt kivizsgálás, hanem első körben megkésett mozgásfejlődés miatt, majd szép sorban jött minden...
Kedves Kérdező,
kérdezhetnék még tünetet?
Nálunk is ez van, elég egysíkú a hangadása, szinte mindig ugyanazt a hangot adja ki(ha fáradt, éhes, nyügös, vmibe elmélyül játék, etc.), ugyanaz a dünnyögés. Meg pocsék ébredő, ne is gagyog, csak ritkán. Szerintem arcokra sem figyel úgy, mint a többi baba.
Hol fejleszted? Mennyire sikeresen?
Előre is köszi a vaálaszt!!
Szia utolsó válaszoló! Nagyon ritkán lépek be, el is telt a kérdésed óta 1,5 év:/
Az én fiam már nagy, 15 éves :)
Autizmus diagnózist kapott, speciális iskolába jár.
Nálatok kiderült valami? Tippem szerint 2 éves már biztosan elmúlt a gyereked, esetleg már lassan vagy gyorsan az intézményválasztás (óvoda) közeleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!