Más 10 hónap körüli baba is ilyen akaratos, mint az enyém?
Enyém 15-én lesz 10 hónapos, de hasonló a helyzet, nem bírom felöltöztetni/tisztába tenni, folyton fel akar ülni, meg forgolódni, ha visszafordítom, üvölt, és rángatózik:-S
Etetésnél mindennel foglalkozik, csak a kajával nem, és kiabál, mikor etetni próbálom.
+ olyankor is balhé, ha ülök mellette a földön játék közben, és nem rá nézek, meg reggel, ha mellettem fekszik, és nekem csukva a szemem, azt nagyon utálja.
28-án lesz 10 hónapos, mintha én írtam volna ki a kérdést... pelenkázás közben tényleg valamivel le kell kötni, mert őrület, hol a légzésfigyelőt adom a kezébe, hogy a popsitörlős dobozt, hol egy plüss állatkát, hol egy üres fülpálcika-dobozt, ilyesmit, mindig valami mást.
Öltöztetni már megtanultam hason fekve, térdelve, ülve, állva, mászás közben, mikor hogy jön ki a lépés.
És az ívben megfeszülés is van, illetve ha valamit elveszek tőle vagy nem adok oda neki, akkor ordenáré hiszti. Ezeket úgy kezelem, hogy nem kezelem. Nem figyelek oda rá, illetve elterelem mással a figyelmét. Mostanában egyébként az is megy, hogy a kezemben hátradobja magát, lógatja hátra a fejét. Ilyenkor nemes egyszerűséggel lassan le szoktam engedni a földre, hogy feküdjön a hátán. Na azt utálja, úgyhogy gyorsan felül vagy feláll, és eközben általában már el is felejti, hogy mi is volt a gondja. :)
De én is várom, hogy vége legyen ennek az időszaknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!