Második baba hány hónap után fogant meg? És az első baba ehhez képest mennyire hamar jött össze?
Szia!
Nekünk a lányunk elsőre sikerült! :)2009. márciusában!
Ő még szopik (19 hós) így nálunk csak 3 hónapja állt vissza a rendesen a ciklusom, de csak ebbe a hónapban kezdtünk próbálkozni, és a dokim azt mondta szerinte sikerült, de biztosat csak a jövő hét elején tudunk majd! :)
Remélem nálunk ugyanúgy sikerült :)
Nektek viszont kívánom hogy hamarabb sikerüljön!
Egyik barátnőméknél 3 év volt az első, és a második az első próbálkozásra jött :)
Viszont van olyan ismerősöm is akinek az első sikerült elsőre, és a másodikra 3 évet vártak :(Így 5 év van a gyerekek között!
Minden jór kívánok!
az első 2 gyerek kb 6 hónap után jött össze onnantól h eldöntöttem h kell gyerek
az első kettő között 2év és 9 hónap van
addig meg sem fogant a második amíg szopizott az első (2 évig:-)) ezért is hagytuk abba
a 3ik meglepetés volt nem vártam vagyis csak később akartam de ha már jött akkor marad .-))
köztük 6 és 9 év van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!