Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiszti és még mi? Elrontottam...

Hiszti és még mi? Elrontottam valamit de nagyon vagy ilyen akaratos a gyermekem?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva 1 éves a kisfiam és mit ne mondjak, az utóbbi 2-3 hónapban rettenetesen anyás lett.Igyekeztem mindig is hagyni hogy el legyen egyedül .Sokszor volt, hogy 1-2 órát is eljátszott egyedül, persze ránéztem, odamentem hozzá.De most ha kimegyek a szobából őrült patáliát csap, addig sír, míg oda nem megyek hozzá.Nincs el senkivel , ha rájön a 10 perc, még az apukájával sem.Máskor meg ott tudom hagyni anyáéknál.Abból, gondolom hogy hiszti hogy pl. most itt ül mellettem és sír hogy nem veszem fel (mert aludni persze nem akar) de ha rászólok hogy "SSSSSSSSSSSS, maradj csendben", akkor összeszorítja a szemét és forgatja a buksiját miközben vigyorog ezerrel.Viszont az hogy egyfolytában velem lenne, az teljesen más fényben tünteti fel az egészet.Úgyhogy elbizonytalanodtam.Az az igazság, hogy mennék vissza 3 héten belül dolgozni és már jó ideje elkezdtem próbálkozni hogy mással is ellegyen, de ez lett belőle.Most már végképp nem tudom mit csinálhatnék!?

Tudtok segíteni???

Nagyon megköszönném!:)

2011. jan. 3. 00:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

A lenti linket azért csatoltam mert ez egy olyan könyv ami pont azokat a gyereknevelési problémákat fogja össze, mint amivel most Te is küzdesz. Az első link a könyv letölthető változata.

A második pedig a könyvesbolti variációja. én elolvastam, csak ajánlani tudom!!!

[link]

[link]

2011. jan. 3. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló által javasolt könyvet én is nagyon tudom ajánlani : hihetetlenül egyszerű módszerekkel tudod majd a kisfiadat "kezelni", nagy-nagy segítségedre lesz a tini-kor végéig, hogy ne legyenek konfliktusok közted és a gyereked között!!!

Saját tapasztalatom : pici korukban mi is kínlódtunk a gyerekeimmel (az egyik szobában ők sírtak, a másikban én), míg egy kedves ismerősöm nem ajánlotta nekem ezt a könyvet...

El sem akartam hinni, milyen egyszerű kis párbeszéddel, néhány egyszerű kulcsmondattal egyszeriben kezes bárányokká váltak a gyerekeim, sőt nem csak ők, hanem a barátaik is!

Ne gondold, hogy az 1 éves gyerekkel nem lehet "megbeszélni" a dolgokat, mert az ÉRTŐ FIGYELEM módszerére ő is nyitott lesz! (Mondjuk a hátralévő 3 hét elég kevésnek tűnik, de majd ezt meglátod.)

Nagyon jó még a GYÓGYÍTÓ MESÉK sorozat : ez a gyereknek segít szorongás, bepisilés, és egyéb viselkedési problémák esetén.

2011. jan. 3. 03:08
 3/4 anonim ***** válasza:
OFF: Millió köszönet az első hozzászólónak, pont most keresek nevelési könyveket és GOrdont már ismerem és nagyon szeretem!!
2011. jan. 3. 09:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindjárt töltöm is:)
2011. jan. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!