Nehéz olyan 30 éves férfit találni, aki Apuka szeretne lenni?
Mellesleg én szabad vagyok épp.
#9-#10 vagyok 😉
Teljesen egyeni igazából. A legtöbb férfi akar gyereket, csak az apai teendőket nem hajlandó ellátni, a saját kényelmét nem adná fel a gyerek miatt.
Viszont a jó hír, hogy egyre inkább divat jó apának lenni, úgy vettem észre. Egyre több apukát látni magára csatolt babával, babakocsival, ahogy kézenfogva mennek, simogatja a buksiját, puszilgatja, beszélget vele stb.
Az én párom 29 éves 2 diplomája van, és amióta az eszét tudja apa akar lenni. Imádja a gyerekeket, meghatódik tőlük, alig várja hogy lehessen nekünk is.
A sors fintora hogy én kevésbé vagyok lelkes. Eredetileg nem akartam egyáltalán gyereket, (saját szüleim példája kellően elrémisztett), de azt sem gondoltam volna hogy kifogok egy született apatípust párnak. Úgyhogy egyelőre egy gyerek a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!