Nekem a parom NEM diplomas DE apa szeretne lenni. 22N parom 33F
2017. márc. 20. 22:12
2/17 A kérdező kommentje:
1.: De most a végzettség nem is fontos. Értem, sok boldogságot Nektek!
2017. márc. 20. 22:16
3/17 anonim válasza:
Nem hinném. Ebben a korban már benőtt a fejük (jó esetben).
A párom most harminc, harmincegy lesz, mire megszületik a kisbabánk, és már nagyon várja. Már most büszkén hangoztatja, hogy ő egy harminc fölötti családapa, pedig még nem is...
2017. márc. 20. 22:22
4/17 anonim válasza:
Párom nem diplomas de apa szeretne lenni ő 24/F en 20/N. :)
2017. márc. 20. 22:22
5/17 anonim válasza:
eddig azt hittem, a lányoknak ez magától értetődik, mert sokkal romantikusabbak a fiúknál.
Egy pasi akkor akar gyereket egy nőtől, ha 1. fülig szerelmes belé, és akar belőle egy kicsinyített verziót is, mert az eredetivel nem tud betelni :) 2. érzi, hogy képes megteremteni a biztos anyagi egzisztenciát, azaz tud gondoskodni a nejéről is és a gyerekről is.
Amíg valamelyik feltétel hiányzik a kettőből, nem fog gyereket akarni, de amint mindkettő teljesül, oda lesz az ötletért.
2017. márc. 20. 22:29
6/17 anonim válasza:
Attól függ szeret e a férfi és megvan e az adott körülmény(állás stb).Ha szeret és megvan akkor akar 30 évesen.Ha nem szeret akkor 50 évesen se.
2017. márc. 20. 22:30
7/17 anonim válasza:
sokat keresek, imádom a barátnőmet, de nem akarok gyereket
szerencsére ő sem
2017. márc. 20. 23:13
8/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Rosszul állsz a dolgokhoz. Ne apát keress a leendő gyerekednek, hanem egy férfit akivel szeretitek egymást. Ez az egyik legfontosabb alap a gyerekvállaláshoz. A másik fontos dolog az anyagi feltételek megteremtése. Bocs, de a diplomás részen kiakadtam! Miért fontos ezt akárcsak megemlíteni is? Az én férjem nem diplomás (amúgy én az vagyok), de van egy jó szakmája és mindent előteremt amire szükségünk van + nagyon szeretjük egymást.
2017. márc. 21. 04:58
9/17 anonim válasza:
Nekem már van egy 6 éves fiam, de szeretnék még neki kistestvért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!