Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiatal nők mekkora része nem képes párt találni, annak ellenére, hogy szeretne? Miért nem?
Azt vettem észre több a jó nő, mint a jó pasi. Tehát nem minden jó nőnek jut normális pasi. Az ok talán ez.
Az arányt nem tudom.
1-2%
A legtöbb fiatal nő párkapcsolatban van, nagyon kevesek vannak, akik tartósan egyedül maradnak.
Aki nem hiszi, próbálkozzon meg ismerkedni ebben a korosztályban. Szinte lehetetlen olyan lányt találni, aki szingli.
Úgy vettem észre, a korosztályomban elég kevés a szingli nő is és a szingli pasi is.
Csak én :D
Leszögezem, nem vagyok sem ronda, sem kövér., átlagos arcú, 163 centi magas, homokóra alkatú, 27 éves nő vagyok van diplomám is, szakmám is, szeretem a sci-fiket és a forma 1-et...:) Szóval, elvileg fiús programokat is lehet velem csinálni.
de szingli vagyok, két sokéves kapcsolattal a hátam mögött. Sajnos-nem sajnos tudom az okokat, miért:
1, olyan helyen lakom, ahol nincs lehetőség ismerkedni (kisváros)
2, nem szeretek egyedül elmászkálni (kevés szánalmasabb van, mint egymagamban ücsörögni a szórakozóhelyen)
3, a buta/műveletlen/egysíkú férfiakkal nem tudok mit kezdeni. (Kissé önironikus és cinikus humorom van, ezt sokan nem tudják kezelni. Ezen kívül szeretem, ha egy könyvről, filmről, témáról érintőlegesen van legalább valami fogalma- nem kell mindent tudnia, de jó, ha azért az esetek többségében tudja, miről beszélek)
4, internetes ismerkedés: társkeresőn még sosem voltam, de innen-onnan megismert férfiakkal beszélgetek. Sajnos a zárkózottságom és bizalmatlanságom miatt minimum 2-3 hónapnyi beszélgetést szeretek a találkozás előtt, hogy ne féljek, ne legyek ideges. Ezt nagyon kevesen tolerálják.
"Szerintetek a fiatal nők mekkora része nem képes párt találni, annak ellenére, hogy szeretne? Miért nem?"
a gigászi igényeik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!