A lefagyasztott anyatej felhasználásakor a forralás nem ártalmas?
Figyelt kérdés
Lassan kezdjük a hozzátáplálást. Fagyasztottam le tejet, de ha "belefőzöm" az ételbe, nem vész el minden jó tulajdonsága? Vagy a készítés legvégén csak hozzákeveritek a hűtőhideg olvadt tejet?2010. máj. 11. 13:53
1/5 anonim válasza:
az anyatejet érdemes szobahőmérsékletre kiengedni, és úgy beletenni a kész kajcsiba. Nem szabad forralni, mikrózni.
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, nem szabad forralni és mikrózni, csak a végén öntsd bele.
3/5 anonim válasza:
én is úgy tudom,hogy vagy kiengeded szobahőmérsékleten vagy annyit lehet még tenni, hogy beleteszed felforralt vízbe és abban hagyod kiengedni, kicsit átmelegedni. Forralni tilos, mikrózni is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez eddig világos, de akkor hidegen csak beleteszem az ételbe, pl. a párolt zöldségekhez? Vagy akkor ezt már nem is tudom másnap odaadni a tej miatt, ugye? Ti hogy csináljátok? Valaki leírna légyszi egy receptet, amibe anyatejet tesztek? NAgyon köszi...
2010. máj. 11. 14:16
5/5 anonim válasza:
igen, kicsit pepecselős a dolog, mert én is 1-1 dl-t fagyasztottam, ami soknak bizonyult. A lényeg hogy pici szobahőmérsékletű tejjel higitani lehet a pépeket, hogy méz állagú legyen. Akármilyen pép, ha sűrű, akkor tejcsivel higitod, a maradékot meg itasd meg cumisüvegből, pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!