Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 napos kisbabám egész nap...

4 napos kisbabám egész nap csak alszik! Ez normális?

Figyelt kérdés

Napközben sokszor kelteni kell hogy egyen, 2,5-3 óránként szoptatom, éjjel magától kel, de csak 1x. Éjfél körül fekszem, előtte etetem, 3-4 körül kel egyszer, aztán fél 8kor.

Nem kevés ez egy kicsit? Sosincs hangja se.

Most ilyen mintababám van, vagy aggódnom kéne?

2008. okt. 12. 04:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Mintababád van (egyenlőre). Az én kislányom is amíg a kórházban voltunk evett-aludt. (sajna mi 10 napig voltunk benn)De amikor hazakerültünk megmutatta, hogy van neki hangja. Ne aggódj, tudja ő mikor kell ennie.

Üdv, 12 hetes kislány anyukája

2008. okt. 12. 06:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, teljesen normális, még ki kell pihenni Neki is a megszületés fáradalmait. Egy pár hétig még igy lesz, aztán egyre többet lesz fent. De azt nagyon ügyesen csinálod, hoy napközben felkelted enni, mert a sárgaság miatt is lehet kicsit aluszékonyabb, illetve igy könnyebben alakul, hoy napközben legyen éberebb, éjszaka aludjon. Addig is pihenj és regenerálódj. Nálunk másfél hét volt ilyen, de utána is csak egyszer keltünk éjjel, 6 hetes kora óta egyszer se. Élvezd ki minden éber pillanatát.
2008. okt. 12. 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Arra figyelj nagyon, hogy nem sárgult-e be. Nekem a kisfiam volt szinte ébreszthetetlen, nem tudtam etetni, cicin is bealudt, ezáltal nem múlt a sárgasága, így bekerültünk 5 naposan a Heim Pálba. :( Ha nem sárga, akkor egyszerűen csak jó alvókája van.

2008. okt. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!