4 honapja szültem, de néha olyan érzésem van, hogy a hasam alján mozog valami, olyan ritmikusan. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 11:10
1/8 anonim válasza:
nem lehet, hogy valamilyen ér lüktet? bocs, ha hülyeséget írtam.
2/8 anonim válasza:
Húú,ez jó kérdés!Én is kíváncsi lennék rá,ugyanis én is 4 hónapja(és 5 napja) szültem!Nekem is ez a tünet jött elő tegnap este! :D
Bocsi az OFF-ért és azért mert nem válaszoltam!
3/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, kb 1 hónapja nem érze, 8 hónapos a kicsim. Szerintem még rendeződünk odabent. Nyugi, nem vagytok újra pocakosak, bár nekem is mindig megfordult a fejemben :))))))))))))))))
4/8 anonim válasza:
Bélmozgások:)Eddig is voltak csak nem tűnt fel!!
5/8 anonim válasza:
Én is éreztem már :) 4 hós babám van nekem is. A nagyobbikkal is volt ilyen. Gondolom még rendeződnek a dolgok odabenn...
6/8 anonim válasza:
Előttem válaszolónak van igaza!!! Bélmozgás, csak hogy kitágultunk mindenhol:)ezért lehet érezni.
7/8 anonim válasza:
Épp tegnap este éreztem.8 hós a lányom, rögtön eszembe villant a pocaklakó rugdosás.Aztán meg rájöttem, hogy milyen idióta vok, hiszen pont megvan:))
8/8 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Sajnos a vérzés sose jelent semmit!
én 8 hetes voltam a babámmal(nem tudtam akkor még róla) és vígan megvolt nekem is!Rá menzeszeltem a babómra...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!