Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet ez az érzésem...

Mitől lehet ez az érzésem szinte állandóan? Tudom nem idevaló a kérdés, de én is anyuka vagyok, s tudom hogy Ti fogtok válaszolni rá.

Figyelt kérdés
Szinte folyamatos felfázás érzésem van.Már beszedtem az antibiotikumot,többet is,amit a doki írt fel,attól egy darabig elmúlt.DE szinte folyton érzem.Nem lehet folyton gyógyszert szedni,hogy ne így legyen,nem?szerintetek mitől lehet?már kezd nagyon kellemetlen lenni..
2010. nov. 30. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
van valami vitamínkészítmény, amit ilyen felfázós női bajokra lehet szedni. Én is csak hallottam róla régebben, de esetleg megkérdezhetnéd gyógyszertárban, hátha tudnak segíteni.
2010. nov. 30. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Van a gyógyszertárban egy ivós gyógyszer erre vény nélkül, sajna nem jut a neve eszembe de nagyon jó, a patikában szerintem tudnak neked segíteni...nekem az szokott segíteni..Egyszer volt egy durva felfázásom, onnantól kezdve érzékenyebb lettem a hidegre.

Rendesen fel vagy öltözve? Hátad mindig melegen van ? Cipőd elég vastag??(ha igen akkor is dupla zokni nem viccelek!)

Igyál sok meleg teát, főleg csipkebogyót, és van vesevédő tea is a dm-ben, patikában az is nagyon jó.

2010. nov. 30. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
kolléganőm is mindig fel volt fázva,aztán elkezdett szedni prosztatára való recept nélkül kapható készítményt,már nem tudom melyiket,és elmúlt tőle a baja.
2010. nov. 30. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Áfonya!Keress rá abból gyártanak ilye dolgokra mindenféle dolgokat.
2010. nov. 30. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

tegnap jártam meg az ügyeletet hólyaghuruttal, még mindig csíp :((

a tőzegáfonya nagyon jó erre állítólag:

"a tőzegáfonya természetes antibakteriális hatású gyógynövény, ismert jótékony hatása húgyúti fertőzések és gyulladások, hólyaghurut, felfázás esetén. "

2010. nov. 30. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél Urogint a patikában, vagy igyál medveszőlő-teát.
2010. nov. 30. 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,Mindenki válasza nagyon hasznos.Naturlandos teát iszom,ami tőzegáfonya echinaceával,azt mondták ez is jó rá.Mindent kipróbálok amit javasoltatok,nagyon hálás vagyok.Köszönöm.
2010. nov. 30. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Az is nagyon fontos, hogy sok folyadekot igyal, hogy tisztuljon a vesed!
2010. nov. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!