Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6.5 hónapos babámnak már...

6.5 hónapos babámnak már hátra tudom húzni a kukiján a bőrt. Van egy olyan érzésem, hogy ez nem normális. Vissza fog még tapadni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Inkább örülj neki, hogy ebből már nincs gondotok! Tudod hány kisfiú kínlódik még 1-2 évesen is a letapadt fitymával? És húzogasd nyugodtam minden fürdetésnél, akkor nem fog visszatapadni, és úgyis ki kell rendesen mosni.
2010. jún. 6. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
4,5 hónapos kora óta hátra lehet húzni, most 8 hónapos, és minden este tisztítva van neki, így nem tapad vissza. Unokanővérem szenved a másfél éves kisfiával, mert egy éves koráig hozzá sem nyúltak, és olyan letapadt, szűkületes, hogy öröm nézni. Csak gratulálni tudtam neki.
2010. jún. 6. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Kedves utolsó anyuka!

A mi gyerekorvosunk és védőnőnk azt mondta 1 éves koráig nem kell hozzányúlni a kisfiúnk kukijához. Nem is tettük. 11 hós volt amikor nézte és ámuldozott hogy le van tapadva. Szerinted mit gondoltam akkor? Mindent úgy tettem ahogy anno mondták. Most 13 hós a kicsim minden nap hátrahúzzuk neki amennyire lehet. Még egy kicsit le van tapadva oldalt. Gondolom most nekem is gratulálsz.

2010. jún. 16. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Neki viszont azt mondták, hogy húzogassa (ahogy nekünk is doki tanácsolta ezt), és mégsem tette. Na ehhez gratuláltam!
2010. jún. 16. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is azt mondta adoki, hogy 2 hónapos korától, fürdés előtt nagyon finoman tornáztassuk. Már egy éves a fiam, nincs is semmi probléma a kukijával.
2010. jún. 16. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:

mi is a "nem huzogatjuk" táborába tartozunk.

ettől függetlenül minden fürdésnél kicsit hátrahúzom, tényleg csak annyira, hogy kilátszódjon a makkja és azt nagyon óvatosan leöblítem. nagyon laza a bőr a fütyijén, szerintem teljesen hátra tudnám már húzni neki de 1 éves koráig nem fogom, nekem ez a fél megoldás megfelel.

kedves kérdező, nem értem miért ne lenne normális, hiszen azért (is) húzogattad, hogy ezt az állapotot elérd, nem igaz? :)

2010. jún. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!