Szerintetek túlöltöztettem a babám a mai sétához? Túl sok volt a ruha rajta?
Figyelt kérdés
Ma nagyon jó idő volt náluk 18 fok, 7 hetes kislányommal sétálni mentem. Egész séta alatt nem akart elaludni csak sirdogalt. Volt rajta egy hosszú ujjú body, plüss rugdalozò, kardigán, vékonyabb kiskabát, sapka, overal, lábzsák ami a babakocsihoz van, plusz a babakocsi szélvédőjét is felraktam mivel nagyon fújt a szél. Pár ismerősöm akivel összefutottam azt mondta hogy túl van öltöztetve azért nem tud pihenni mert melege van. Tényleg sok volt ez a ruha rajta? Ne hordjatok nagyon le... Csak nagyon féltem Őt! :(2017. márc. 4. 20:34
21/22 anonim válasza:
Én a stílust pontoztam le. Mindegy, hogy hová szántad. 😀
Szívesen! 😉
22/22 anonim válasza:
Neked ennyire nem segít a védőnő, vagy anyukád, vagy bárki? Bocs, de honnan jött a gondolat, hogy ennyi ruhát ráadj? Vagy miért nem keresel rá a neten? Egyébként meg 40 percen át képes voltál elnézni, hogy sír, főleg mikor mondták, hogy sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!