Szerintetek túlöltöztettem a babám a mai sétához? Túl sok volt a ruha rajta?
Rengeteg volt szerintem.
Mikor levetkőztetted nem volt leizzadva?
Nagyon túlöltöztetted. Gondolom te sem télikabátban voltál. Annyi réteget adj rá, amennyi rajtad van, és egy takarót.
Nálunk ma nagyon meleg volt, én a 8 hetesem egy rövidujjú bodyban, plüss rugiban és vékony sapiban vittem ki, erre jött a takaró, nem fázott.
Nagyon túlöltöztetted!
A babákat mindig annyira kell beöltöztetni,mint ahogy te is felöltözöl.
Overál meg lábzsák 18 fokban?
-10-ben mi volt rajta????
Még a vékonyabb kabátig úgy voltam, hogy hát gyereke válogatja, van, amelyik szereti a meleget (mint a fiam), de hogy még erre overált is adtál???
Mi úgy voltunk a fiammal játszón (4 éves), hogy póló, vékony pólószerű hosszúujjú, vékonyan bélelt melegítőfelső, s mellény. A játszón a mellényt levettem. Rajtam egy póló plüss pulcsi, és mellény volt. Nem fáztam.
Tudom, egy baba csak fekszik a kocsiban, de bőven elég a pléd, nem kell ilyenkor már a vastag téli cucc.
Tényleg nagyon sok ez a ruha.
Mi volt rajta télen?
De gondolkodj egy kicsit kérlek. Kimentetek, érezted, hogy jó idő van. Raadtál annyi ruhát, amennyit én télen se adtam soha a fiunkra, és sírt szegény gyerek. Több ismerős is mondja, hogy túl van oltoztetve. Te is erre gondolsz. Miért nem vetted le róla mondjuk az overalt? Használd a józan eszed kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!