Szerintetek túlöltöztettem a babám a mai sétához? Túl sok volt a ruha rajta?
nem találok szavakat, ne haragudj. nem lehordanni akarlak, de ez több,mint túlöltöztetés, 7 hetes babát komolyan veszélyeztettél vele,hiszen a hőházartását még nem tudja jól szabályozni,ezért is nem izzadt (ami arra való,hogy hűtsön), hanem meleg volt a teste, hőgutát is kaphatott volna!
Oké, szél. szél ellen nem feltétlenül plusz több réteggel,inkább az anyagminőséggel kell védekezni,pl.nem kötött anyag, hanem softshell.
Kabát meg overáll együt???-ezt hogy találtad ku, persze hogy melege volt.
Levegőzni vitted csak épp levegőt nem kapott szerencsétlen :(
Uuu, igen, nagyon túlöltöztetted! Én a 4hónaposomat ma úgy vittem ki, hogy egy harisnya, vastagabb melegítő nadrág, hosszú ujjú body, vastagabb melegítő felső, sapka, betakartam egy vékonyabb pléddel, de ezt le is vettem róla, mert melege volt. És a mózes szélfogóját felraktam, mert itt is fújt a szél. Bőven elég volt ez az öltözet. 3órát aludt.
Rajtam egy hosszú ujjú felső volt, meg mellény, de amikor elállt a szél melegem volt.
Szegény azért nem tudott elaludni, mert melege volt, meg gondolom ennyi rétegben meg sem bírt moccanni. A babákat úgy kell öltöztetni, ahogy te is öltözöl, plusz egy réteg(a takaró is rétegnek számít). A minuszban mit adtál rá? Mert ez az öltözet kb arra az időre való. Nem teszel vele jót ha ennyire ,,félted,, ( ahogy te fogalmaztál). Sőt ezzel a túlöltöztetéssel ártasz.
Jujj! Olvasni is sok.
Irod, hogy felted ot. Tudod, hogy ezzel kvazi az eletet veszelyezteted? Hogy ennyire befutod? Orulj, hogy nem kapott hogutat ott helyben!
Vagy nem izzadt le annyira, hogy holnap az intenziven fekudjon tudogyulladassal!
18 fokban body, tipego, tavaszi kabat es takaro. Es ezzel igy nem veszelyezteted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!