Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek túlöltöztettem a...

Szerintetek túlöltöztettem a babám a mai sétához? Túl sok volt a ruha rajta?

Figyelt kérdés
Ma nagyon jó idő volt náluk 18 fok, 7 hetes kislányommal sétálni mentem. Egész séta alatt nem akart elaludni csak sirdogalt. Volt rajta egy hosszú ujjú body, plüss rugdalozò, kardigán, vékonyabb kiskabát, sapka, overal, lábzsák ami a babakocsihoz van, plusz a babakocsi szélvédőjét is felraktam mivel nagyon fújt a szél. Pár ismerősöm akivel összefutottam azt mondta hogy túl van öltöztetve azért nem tud pihenni mert melege van. Tényleg sok volt ez a ruha rajta? Ne hordjatok nagyon le... Csak nagyon féltem Őt! :(
2017. márc. 4. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

nem találok szavakat, ne haragudj. nem lehordanni akarlak, de ez több,mint túlöltöztetés, 7 hetes babát komolyan veszélyeztettél vele,hiszen a hőházartását még nem tudja jól szabályozni,ezért is nem izzadt (ami arra való,hogy hűtsön), hanem meleg volt a teste, hőgutát is kaphatott volna!

Oké, szél. szél ellen nem feltétlenül plusz több réteggel,inkább az anyagminőséggel kell védekezni,pl.nem kötött anyag, hanem softshell.

2017. márc. 4. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Egy póló és egy melegítőfelső volt ma rajtam, pedig fázós vagyok. Szegény gyerekednek nagyon melege lehetett ma.
2017. márc. 4. 21:21
 13/22 anonim ***** válasza:
98%

Kabát meg overáll együt???-ezt hogy találtad ku, persze hogy melege volt.

Levegőzni vitted csak épp levegőt nem kapott szerencsétlen :(

2017. márc. 4. 22:02
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Ma ezt adtam rá: hosszú ujjú body, nadrág, kising, tavaszi kabát, vékony sapi. Amikor ngyon meleg volt a kabi ki volt nyitva, amikor este lehült az idő egy takarót raktam rá.
2017. márc. 4. 22:15
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Uuu, igen, nagyon túlöltöztetted! Én a 4hónaposomat ma úgy vittem ki, hogy egy harisnya, vastagabb melegítő nadrág, hosszú ujjú body, vastagabb melegítő felső, sapka, betakartam egy vékonyabb pléddel, de ezt le is vettem róla, mert melege volt. És a mózes szélfogóját felraktam, mert itt is fújt a szél. Bőven elég volt ez az öltözet. 3órát aludt.

Rajtam egy hosszú ujjú felső volt, meg mellény, de amikor elállt a szél melegem volt.

Szegény azért nem tudott elaludni, mert melege volt, meg gondolom ennyi rétegben meg sem bírt moccanni. A babákat úgy kell öltöztetni, ahogy te is öltözöl, plusz egy réteg(a takaró is rétegnek számít). A minuszban mit adtál rá? Mert ez az öltözet kb arra az időre való. Nem teszel vele jót ha ennyire ,,félted,, ( ahogy te fogalmaztál). Sőt ezzel a túlöltöztetéssel ártasz.

2017. márc. 4. 22:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Jujj! Olvasni is sok.

Irod, hogy felted ot. Tudod, hogy ezzel kvazi az eletet veszelyezteted? Hogy ennyire befutod? Orulj, hogy nem kapott hogutat ott helyben!

Vagy nem izzadt le annyira, hogy holnap az intenziven fekudjon tudogyulladassal!

18 fokban body, tipego, tavaszi kabat es takaro. Es ezzel igy nem veszelyezteted...

2017. márc. 5. 00:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Istenem,szegeny kicsi....a 20 honapos lanyonon rovid body volt, harisnya,pulcsi, nadrag, tavaszi kabat es vekony pamutsapka. En is igy oltoztem,csak rajtam nem volt harisnya es sapka.
2017. márc. 5. 09:08
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
A pontozások alapjàn úgy látom, csak az ad jó választ, aki hízott. Nevetségesek vagytok! Mit kell irigykedni? Csak az a jó, aki hízik, mint a disznó? Mindenki szervezete más. Én rengeteget eszek, mégis fogyok. Már örülnék, ha megállna, mert lassan eltűnik a fenekem is, de sajnos ez van.
2017. márc. 5. 09:41
 19/22 anonim ***** válasza:
14%
Jaj, bocsánat, nem jó kérdéshez írtam😂
2017. márc. 5. 09:42
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Mi a szarért kell azonnal lepontozni ész nélkül? Írtam, hogy bocsánat, rossz helyre írtam!!!!!
2017. márc. 5. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!