Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy a kicsim ne...

Mit tegyek, hogy a kicsim ne cserélje fel az éjszakát a nappallal?

Figyelt kérdés
1hetes a picur és nap közben többet alszik mint éjjel. Egyszerűen lehetetlen felébreszteni. Éjjel pedig másfél 2óránként felébred. És nehezen alszik vissza.
2008. okt. 11. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Velünk is előfordult sajna,de én egyszer kipróbáltam,hogy reggel fürdettem meg-így vissza tudtam cserélni-nekünk bejött.sok sikert
2008. okt. 11. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A babák 1 hetes korban még nem tudják maguktól felcserélni a napszakokat! Idővel a kicsi megszokja az általad kialakított rendet és ahhoz fogja kötni a nappalt meg az éjszakát. A lényeg hogy mindent ugyanabban az időben csináljál, és a baba megtanulja majd hogy mi után mi következik. A csöppségeknek állandóság kell, abban érzik magukat biztonságban. Kitartás, szeretet és türelem a kulcs, hiszen egy újszülöttnek még minden dolog új.

Egy kétgyermekes anyuka

2008. okt. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!