Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért téveszti össze az...

Miért téveszti össze az éjszakát a nappallal?

Figyelt kérdés
Kedden lesz 4 hetes a kislányom, és kb 1 hete éjszaka fent van. Alig 4 órát alszik, a többiben fent van. Nappal meg alszik egésznap, egészen 4 óráig. Megetetem, onnanstól kezdve amig nem fürdik 7-fél 8 közt, addig nem alszik. Van megoldás? Első baba
2011. szept. 18. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
ne hagyd aludni nap közben annyit.próbáld meg felébreszteni és kicsit ébren tartani.
2011. szept. 18. 11:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, ne hagyd aludni nappal, fáraszd ki! Nem lesz könnyű, de csak egy nap is elég ha jól kifárad, azután tuti alszik éjszaka. Én is így csináltam a kisfiammal, ráadásul ő csak ölbe volt el nappal, de akkor aludt, ha letettem ordított. Na hogy jó legyen neki is nappal, nekem meg éjszaka, azt csináltam, hogy ölben amikor elszunyókált, mindig megpiszkáltam. Nem annyira, hogy nyűgös legyen és ordítson, csak éppen annyira hogy ne aludjon olyan mélyen. Fürdés előtt pedig egy órával már pihenni sem hagytam. Na ekkor volt sírás, de kibírtuk, ő is túlélte :) éjszaka pedig aludt, mint a bunda!! Reggelig!:D És még valami. Nem tudom, miért, de ha este 9-kor fürdetem, átalussza az éjszakát. Ha 8-kor van fürdés, akkor tuti ébred éjszaka. Lehet ez csak nálunk can így, de azért leírtam...
2011. szept. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!