Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Majdnem 2 hetes baba egesz...

Majdnem 2 hetes baba egesz nap sirdogál, mar nem tudom mit csinaljak vele, egesz nap ra-ra teszem a mellemre, hogy szopizzon, de akkor is sir és a szeklete zold szinu. ez mitől van? Jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 18:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Bizti túlöltözteted, sapka nem kell, max. fürcsi után egy picit, ha megmostad a fejét. Mi nem mindennap fürösztöttük a babánkat az első hónapban csak egy héten 2-3x és nem lett semmi baja. A csuklás ne zavarjon én ilyenkor cicire tettem és a ritmikus szopitól elmúlt neki. Fürcsinél vigyázz a köldöke ne érjen bele, csak ha már a csonk leesett. Tudom nehéz, de próbáljatok neki egy rendszert kialakítani, amihez hozzá fog szokni. Pl. mi 8-kor fürdetjük előtte van egy kis játék és ha már mondjuk neki hogy fürcsi, akkor tudja, hogy mi következik, aztán szopi és alvás. Cicin alszik el és aztán beteszem az ágyba. Az én kisfiamnak is fájt néha a hasa olyankor élesen sírt és húzkodta a lábát a hasa felé. kb. fél óráig tartott, aztán mintha elvágátk volna. Infacol szuszpenziót adtam neki, az is segített. Légy türelmes és higgy magadban, hisz te vagy az anyukája, benned bízik és te képes is vagy őt megnyugtatni. Ne idegeskedj, az a legfontosabb, és szeretgesd őt sokat
2008. okt. 10. 21:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, Harusnya sem kell. Én adok rá egy rugdolózót (pizsi) és egy hálózsákot. Az én babám már 6 hónapos. 21-22 fok van a lakásban. A te babád még pici, úgyhogy adj rá rövid újjú bodyt, egy rugdalózót és takard be szorosan, azt is szeretik, mert az anyaméhre emlékezteti őket ez az állapot.
2008. okt. 10. 21:59
 23/23 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget
2008. okt. 21. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!