Majdnem 2 hetes baba egesz nap sirdogál, mar nem tudom mit csinaljak vele, egesz nap ra-ra teszem a mellemre, hogy szopizzon, de akkor is sir és a szeklete zold szinu. ez mitől van? Jó vagy rossz?
Ha tiszta víz a sapka a fején és meleg a baba (és nem lázas) akkor egyszerűen túlöltöztetted. Szerintem lakásban nem kell rá sapka, főleg amíg ilyen jó az idő. Esetleg fürdés után egy rövid időre.
A hasfájósságára pedig próbáld ki a Gripe Watert. Patikában lehet kapni, nekünk bevált. Hatalmasakat pukizik tőle. Persze az elején nekem attól is elkezdett sírni, ha pukizott. Próbálj meg kitartani. Nekem szerdán múlt 6 hetes a lányom és tapasztalatból tudom, hogy ahogy múlnak a hetek egyre kevesebbet fog sírni és idővel élvezni fogod a vele való foglalkozást. Persze én is leizzadok, amikor üvöltésbe kezd :) de szerencsére egyre ritkább :)
A babam 6 honapos koraig nem kapott teat csak anyatejet.Szerintem nincs megszabva,hogy mennyit iszik,ha nem szomjas ugysem fog inni.
Elso babad?
Megnyugodott mar?
szia!
sokan azt mondják azért csuklik mert jól lakott, mások azt, hogy gyenge a rekeszizma de őket a csuklás nem zavarja. Az én kisfiam már a hasamban csuklott, és most is szinte minden böfi után csuklik. Nem gond, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!