Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Majdnem 2 hetes baba egesz...

Majdnem 2 hetes baba egesz nap sirdogál, mar nem tudom mit csinaljak vele, egesz nap ra-ra teszem a mellemre, hogy szopizzon, de akkor is sir és a szeklete zold szinu. ez mitől van? Jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 18:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
es mi a hejzet az oltoztetessel?hogy oltoztessem fel ha a lakasba 24- 23 fok van??? en adojk ra egy rovid badit egy kezes labast meg egy harisnyat ugy jo vagy tul sok a ruha??
2008. okt. 10. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha tiszta víz a sapka a fején és meleg a baba (és nem lázas) akkor egyszerűen túlöltöztetted. Szerintem lakásban nem kell rá sapka, főleg amíg ilyen jó az idő. Esetleg fürdés után egy rövid időre.

A hasfájósságára pedig próbáld ki a Gripe Watert. Patikában lehet kapni, nekünk bevált. Hatalmasakat pukizik tőle. Persze az elején nekem attól is elkezdett sírni, ha pukizott. Próbálj meg kitartani. Nekem szerdán múlt 6 hetes a lányom és tapasztalatból tudom, hogy ahogy múlnak a hetek egyre kevesebbet fog sírni és idővel élvezni fogod a vele való foglalkozást. Persze én is leizzadok, amikor üvöltésbe kezd :) de szerencsére egyre ritkább :)

2008. okt. 10. 20:28
 13/23 A kérdező kommentje:
es miert van hogy szortyog ? vajon meg van fazva?? es menyi teat lehet neki adni egy nap??
2008. okt. 10. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A babam 6 honapos koraig nem kapott teat csak anyatejet.Szerintem nincs megszabva,hogy mennyit iszik,ha nem szomjas ugysem fog inni.

Elso babad?

Megnyugodott mar?

2008. okt. 10. 20:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Tisztulnak a legutak ilyenkor meg en ugy tudom.Ettol is lehet,nem biztos hogy meg van fazva.Probalj megnyugodni,mert erzi a baba hogy ha nem vagy nyugodt es nem tud megnyugodni o sem.Az en babam is ilyen meg mindig,4honapos.De szerintem minden baba.A tied meg csak 2hetes uj neki minden.Lehet faj a pocija erre bizonyos jelekbol rajossz,amiket irtak is.Esetleg probald etetes kozben tobbszor bufiztetni.Most meg uj neked is az anyasag de idovel jobb lesz ne aggodj,majd raerzel a dolgokra.De ez bizony ido.Kitartas,es jo babazast!
2008. okt. 10. 20:49
 16/23 A kérdező kommentje:
igen elso babam hat most el alukalt simogattuk a ferjemmel es elszunditott. es ha fel kel akkor megfuroszuk bele llehet tenni a popsiat a vizbe meg a punciat a fejet persze tartva ???
2008. okt. 10. 21:14
 17/23 A kérdező kommentje:
igen de miutan papikalt nem bokizik hanem csuklik miert van hogy minden etetes utan csuklik??
2008. okt. 10. 21:16
 18/23 anonim ***** válasza:

szia!

sokan azt mondják azért csuklik mert jól lakott, mások azt, hogy gyenge a rekeszizma de őket a csuklás nem zavarja. Az én kisfiam már a hasamban csuklott, és most is szinte minden böfi után csuklik. Nem gond, ne izgulj!

2008. okt. 10. 21:24
 19/23 A kérdező kommentje:
koszi szepen
2008. okt. 10. 21:34
 20/23 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindenkinek a segitseget ha meg lesz valami akkor megirom meg egyszer koszonom
2008. okt. 10. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!