Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Majdnem 2 hetes baba egesz...

Majdnem 2 hetes baba egesz nap sirdogál, mar nem tudom mit csinaljak vele, egesz nap ra-ra teszem a mellemre, hogy szopizzon, de akkor is sir és a szeklete zold szinu. ez mitől van? Jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 18:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyatejtől lehet zöld a széklete.Sírhat a baba azért mert fáj a hasa,vagy azért mert kevés tejci??
2008. okt. 10. 18:53
 2/23 A kérdező kommentje:
koszike.most adtunk neki tejport is es most meglatjuk hogy mi lesz.
2008. okt. 10. 19:25
 3/23 A kérdező kommentje:
es miert van hogy eves utan mindig csuklik??? irjatok kerlek mert meg vagyok nagyon ijedve
2008. okt. 10. 19:37
 4/23 anonim ***** válasza:

A széklet lehet néha zöld, nálunk is szokott, nem jöttem rá, hogy bármi baj lenne ettől.

Lehet a hasa fáj. Húzza a lábát? Mert akkor biztos a poci.

Lehet az időváltozástól is rossz kedve, illetve vannak "ilyen napok" mikor nyűgösebbek.

A lényeg, hogy szeretged, puszilgasd, simogasd, érezze, hogy mellette vagy és szereted. Ne légy vele türelmetlen,v agy ingerült, mert megérzi, és attól is nyűgös. Próbálj nyugodt maradni. Vidd sétállni, vgy így most este inkább fürdesd meg. Szokták szeretni:-)

2008. okt. 10. 19:52
 5/23 A kérdező kommentje:
igen rugdosodik mikor neki kezd sirni csak sajnos nem nagyon van turelmem nem mutatom neki de akkor biztos megerzi nagyon el vagyok keseredve szomoru vagyok hogy nem segithetek neki az normalis hogy egesz nap csak egy par oracskat aludt nagyon keveset???
2008. okt. 10. 20:01
 6/23 A kérdező kommentje:

es az miert van hogy tizta viz a sapka a fejen meleg a picur de nem hiszem hogy lazas lenne

es mit tegyek ha a pocija faj mit adjak neki ra????

2008. okt. 10. 20:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is sokszor volt zöld a kaki. Mindig a hasfájást jelezte, tehát vmi olyat ettél ami "nem tetszik" a babádnak, vagy pedig azt, hogy túl etetted!Amikor fáj a hasuk a babáknak többet és sokáig szeretnek cicizni, mert attól megnyugodnak, csak ezzel az a baj, hogy túl eszik magukat és gyomrukban a már emésztés alatt lévő tejre érkezik a friss tej és nincs idő feldolgozni.És ettől megint fáj a poci és zöld a kaki. Próbáld meg, hogy ilyenkor tartasz neki 2-3 órás szünetet, mondjuk egy sétával, hogy legyen ideje kiürülni a pocijának és utána mellre tenni.Nekünk ez bevált.

Örömteli babázást!

5hós kisfiú anyukája

2008. okt. 10. 20:14
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

A lanyom hasfajos volt,o is sokszor sirt.Kiprobaltam sokmindent amivel megtudnam nyugtatni,ebbol 2 dolog jott be.Kiprobaltam a porszivot mosogepet,hajszaritot,hatha ezeknek a zugasara megnyugszik.

Elvittuk autozni es elaludt az autoban.

Masik dolog az volt,hogy megnyitottam a csapot a konyhaban odaultem a babammal es a vizcsobogas megnyugtatta,kozben ringattam.Neha csak egy ideig,azutan kezdtem ujra.Nagyon sok kitartas es torelem kellett hozza.A harmadik honap vegere,fokozatosan elmult a hasfajas.

Eleinte este 5 korul kezdodott nala,de volt olyan eset is,hogy egesz nap sirt!

A babam is sokszor csuklott,de az is elmult.

Probald ki esetleg a zenet!

Adtunk neki hasfajasra valo szirupot,de nem segitett.Az autozast az orvosom javasolta.

Sok sikert es kitartast!

Egy 18 honapos kislany anyukaja.

2008. okt. 10. 20:15
 9/23 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok. Még annyi, hogy ha a pociját meleg éri akkor jobb lesz neki, bugyoláld be takaróba, vagy tedd a mellkasodra és simogasd. Vagy egy kis torna is segíthet, vagy csak masszírozd a pociját a tenyereddel.

Kitartás!

2008. okt. 10. 20:18
 10/23 A kérdező kommentje:
koszi
2008. okt. 10. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!