Van olyan baba akinek a fülét rossz helyre lyukasztották ki?
A lányomnak 4 hónaposan lyukasztattuk ki a fülét és az egyik fülbevalót nagyon fentre lyukasztották. Mit lehet ilyenkor tenni, be kell növeszteni a lyukat és lehet újat csináltatni?
Köszönöm a válaszokat.
Persze.Szerintem próbáljátok meg,nem lesz semmi baj!
Boldog babázást!
Csak a lyuk benövése segíthet és az új lyukasztás. Remélem, hogy a te kislányodnak be fog nőni.
Nekem anno a védőnő és anyukám csinálták meg házilag halál részegen, a gáznál felforrósított zsákvarrótűvel. Az egy dolog, hogy rossz helyen van a lyuk, de be sem nő, pedig már én is anyuka vagyok, szóval több évtized eltelt a lyukasztás óta. :-(
Szorítok nektek!
Hugomnak rosszul lett szúrva egyik fentebb másik lentebb. Beforrt neki és újralyukasztották.
Vedd ki, most még hamar beforr neki, majd újralövik.
Vedd ki a fülbevalót, nagyon hamar be fog nőni. Csináltass új lyukat, addig is lehet, amíg ez nem forrt még össze.
Az én babámnak is félrelyukasztották, bár azt egyből észrevették, és egyből kapott új lyukat. Semmi nem látszik a rossz lyukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!