Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beteg a fiam és már 4 órája...

Beteg a fiam és már 4 órája csak alszik? Mit tegyek vele? Hagyjam aludni vagy keltsem fel?

Figyelt kérdés
Ma még csak 80 ml. tápszert evett.Volt nálunk az ügyelet is de azt mondták ha nem is eszik de igyon az a lényeg.Néha néha félálomból iszik egy keveset és már alszik is vissza.Lázas is.
2010. máj. 8. 12:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Bekerültünk a kórházba :-(((((

Azért tudok írni mert a férjem behozta a gépet,úgyhogy legközelebb csak akkor tudok ha haza kerülünk :-((

Olyan szinten vírusos fertőzése van hogy már az intenzívre akarták vinni és lélegeztetőre kapcsolni.Gyanakodtak hasnyál mirigy gyulladásra,bélösszecsúszásra,vakbélgyull.-ra.

Úgy volt hogy vérátömlesztésre is szüksége lesz.Nagyon kikészültem idegileg,de ma már végre pozitív irányba indult el a dolog.Most már gagyogott egy kicsit,már érdeklik tárgyak,ma végre megfürdethettük(szombat este fürdött utoljára)és kétszer már mosolygott is.Amúgy nagyon szeret fürdeni.Nem tudom mikor mehetünk haza,de szerintem nem egy hamar.A László kórházban vagyunk :-((((((Ja és állítólag kell valamennyi cukor a babák italába,mert úgy tud a legjobban felszívódni a szervezetben pl. a nátrium stb.Ezt nem tudtam és akkor "hiába" ivott a kórházba kerülés előtti napon 5 üveg vizet:-(( És már ki volt száradva :-(((

2010. máj. 11. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
jaj Te szegény! Mihamarabbi gyógyulást!!!
2010. máj. 11. 20:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok én is!
2010. máj. 11. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Jajj szegénykém! Sajnállak benneteket, de mielőbbi gyógyulást kívánok! Remélem semmi komoly! Szorítok nektek! Írj majd!
2010. máj. 11. 21:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Jajjj :( Jobbulást nektek.
2010. máj. 11. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Jobbulast nektek!!!!!!!!!!!!!111
2010. máj. 11. 22:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Jobbulást a picikédnek. Te meg (főleg most, hogy már a javulás jeleit mutatja) próbálj megnyugodni, 2 kicsi emberért vagy felelős, és magadért is. Nekem 5 hónapos volt a lányom, amikor 1 hétig a Tűzoltó u.-ban voltunk, infúziót is kapott, mert baktérium volt a vérében, de szerencsére ő nagyon jól viselte. Nagyon nehéz, de próbálj meg arra gondolni, hogy most nincs más dolgod, mint a picikéddel foglalkozni, nem kell a házimunkára is időt szakítanod. Tudom, inkább a házimunka, de ha már ez a helyzet állt elő, muszáj kapaszkodókat találni. Fel a fejjel, és írj, ha hazaértetek.
2010. máj. 12. 07:19
 18/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Behozta megint a férjem a gépet.

Először is nagyon köszönöm a biztatásotokat.

A fiamnak is van baktérium a vérében,de székletében nem tenyésztették ki.Már képzeljétek gagyog,ma már rám mosolygott,a cumisüvegével már játszott,nyúl tárgyakért.Nem hittem volna hogy ez mekkora örömet fog még másodjára is okozni nekünk.Úgy néz ki hogy javulást mutat az állapota.Láza sincs már.Az este nem adhattam neki enni,hát gondolhatjátok mit élt át ez a kis csöppség.Ma reggel 6-kor kaphatott 20 ml. tápszert aztán fokozatosan 2 óránként emelhetem neki az adagját egészen 60 ml.-ig.Nem sok de már ez is valami.Vannak rossz és jó dolgok amik történnek velünk de már nyugodtabb vagyok a hírek hallatán.Most már tudok enni is és legalább jól is esik az étel.Nagyon vigyázzatok a babáitokra hogy ilyet ne kelljen átélnetek,mert ez nagyon de nagyon szörnyű érzés.Inkább mondja azt más hogy túlzásba viszitek az óvást,de ha baja lesz nektek kell nézni hogy szenved a baba.Mégegyszer köszönöm hogy írtatok!!!

2010. máj. 12. 17:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok? Rendbe jött a kis manó?

2010. máj. 18. 17:46
 20/21 A kérdező kommentje:

Most értünk haza kb. 20 perce.

Na szóval elmagyarázta a doki hogy életveszélyes állapotban volt a babánk.Most hogy kiengedtek minket mondta a dokinő hogy előadást fognak tartani az esetéből és hogy nagyon nagy sikertörténet a munkájuk során az hogy helyre tudták úgy hozni hogy nem kellett intenzívre mennie.Annyira hálásak vagyunk ennek a doktornőnek hogy nem igaz.Saját felelősségére kezdte adni azt az antibiotikumot amitől meggyógyult.Más dokik mással akarták kezelni,de szerencsékre a dokinő tartotta a hátát érte.Úgyhogy most már itthon vagyunk és jól vagyunk.Remélem már soha nem fog előfordulni ilyen.

2010. máj. 21. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!