Keltsem fel vagy hagyjam aludni 7 hetes babámat?
A most egy éves kisfiam kezdettől fogva végigalussza az éjszakákat. Nekem a védőnőm azt mondta, hogy "keltsem fel, fájni fog a hasa, meg nehogy már ne egyen egész éjszaka...". Na egyszer próbáltam. Felébresztettem, nagy kínlódva felébredt szegény nyűgösködve, egy árva falatot nem evett, nyűglődött a kezemben, álmos volt.
Na, fogtam magam, visszatettem a kiságyba, és nyomban visszaaludt.
Tanulságul levontam, hogy elég hülye a védőnőm, meg hogy ha egyszer egy gyereknek alvásra van szüksége (amit a szervezete tökéletesen tud), akkor aludjon, és ne egyen. Majd ha megéhezik, fel fog kelni.
Ja, a védőnővel is közöltem ezt, és azóta nem is jár hozzánk... Gondolom nyilván belátta, hogy igazam lehet, de persze valószínűleg ezt nem így tanítják a főiskolán, a könyveikben nyilván az van, hogy mindenáron egyen éjszaka is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!