Mit csinálok rosszul? Már másodszor gyulladt be nagyon a kisfiam kukija? Mivel kezeljem?
Amúgy is szűkülete van, kín szenvedés valamennyire is felhúzni neki a bőrt és kitisztítani alatta, de amikor még gyulladt is...
Egyszer már begyulladt, de akkor annyira hogy a doktornőnk feltépte neki rajta a bőrt, hogy lássa mi van a bőr alatt. Hát hadd nem mondjam, repedt neki mindenhol, borzalmas volt... Akkor vizeletfertőtlenítő szirupot kapott és apránként elmúlt neki.
Most megint nagyon piros a hegye a kukijának, nem is nagyon enged hozzá nyúlni, csak nagy üvöltések árán tudom megmozgatni neki a bőrt és megtisztogatni. A doktornő mondta hogy visszatérhet a dolog a szűkület miatt, de mégis úgy érzem hogy én csinálok valamit rosszul... Nagyon el vagyok keseredve! Van valami ötletetek hogy kerülhetem ezt el???
Előre is köszi a válaszokat!
Elolvastam a belinkelt anyagot, köszönöm, sokat segített! Az én fiamnál is volt ilyen felgyülemlett faggyú az első alkalommal, valószínűleg ezért "kellett" akkor feltépni.Csak szerintem ésszerűbb lett volna ha szakorvoshoz küld aki mondjuk nem úgy tépi fel hogy 3-4 helyen elevenbe hasad neki a bőr... :(
Most szeretném elkerülni hogy idáig fajuljon a dolog!!
Ma próbáltam a kamillás fürdőt, de szerintem csípheti a víz a kukiját, mert tegnap a sima vízben is kb. csak 5 percet volt, ma meg bele sem akart ülni, csak állt és sírt és kéredzkedett ki... Anno a dokink a phlogosam krémet ajánlotta, hogy azzal kenegessem, de azzal kenem már 5 napja és csak rosszabbodik, semmit sem javul!!!
kisfiamnak is le volt tapadva bár neki nem nagyon, kicsit felrántotta a doktornő. begyulladt neki és ő a tetrán kenőcsöt javasolta. igaz ilyen piciknek nem szabad sokáig használni. de már másnap szinte nem is volt neki piros a kukija. este fürdés után bekentük.
kisfiam 16 hós ez pont 15 hósan volt vele.
popsikrémek erre nem nagyon hasznosak. legalábbis nekünk
Köszönöm szépen a sok választ, aranyosak vagytok! :)
Akkor megpróbálom a Betadin oldatot, remélem az beválik. A tetrán krém csak vényre kapható, ugye?! De egyszerre úgyis csak egyet próbálok. Remélem a betadin segíteni fog!
Akkor nekünk is elég lett volna legutóbb ennyi?! Betadinnal ecsetelni és kinyomni alóla a váladékot. Neki már elkezdett magától ürülni, egyszer csak azt vettem észre hogy fehér lepedékfolt van a pelusában... :( Nagyon rossz volt! Főleg hogy utána meg szétszaggatta neki a doki, úgy nézett ki mint a tubarózsa.... :(
Nem szeretném ha mégegyszer idáig fajulna a dolog.. :(
szia
a tetrán kenőcs kapható vény nélkül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!